arkada?lar görü?mem tamamland?. k?saca anlatmam gerekirse s?k? bir güvenlik aramas?ndan geçirildikten sonra belgelerinin tamaml???da onaylan?nca yukar? kata ç?kt?m. s?ra numaras? ald?ktan sonra bekledim. ilk olarak belgelerimi kontrol eden kad?n türkçe konu?tu. parmak izimi alan çok s?cakkanl? bir kad?nd?. ''left four finger'' cümlesini dahi o an anlayamam?? olsamda problem etmedi. ard?ndan görü?me için beklemeye ba?lad?m. 3 ki?i görü?meye al?yodu.genç bi bayan vard? 2 dk. konu?up gönderiyodu ama biraz zorluyodu. o gelsin diye dua ettim. ve tabikide o geldi![]()
görü?menin ayr?nt?lar?ndan bahsetmem gerekirse; herkese merhaba deyip halini hatr?n? sordu bana sormay?nca gibi kald?m ortada =)ard?ndan nerde okudu?umu, hangi bölümü okudu?umu, en sevdi?im dersi, kaç?nc? s?n?f oldu?umu ve not ortalamam? sordu. ard?ndan gelen soruda ipler koptu. kad?n uzun uzad?ya konu?tu. o s?rada haklar?m?zla ilgili belge gösterdi. ben bunlar? biliyomusun die sordu?unu tahmin ederek evet dedim.kad?n ?a??rd?. insan kaçakç?l??? dedi türkçe olarak. bende hay?r hay?r dedim.=) ondan sonra uzun uzad?ya bi?eyler söledi. hakkaten hiçbi?i anlayamad?m ve anlayamad?m dedi. sonradan kart? gösterip iyice oku dedi bende hay?r dedim. ard?ndan babam?n mesle?ini sordu emekli dedim nerden emekli, ne i? yap?yodu die sordu. ( en önemli tavsiyem baban?z?n mesle?ine kesin cevap verin serbest meslek gibi bi?ey yada ba?kurdan emekli demeyin, bu yüzden ön?mdeki çocukla 10 dk u?ra?t?.) amerikada nei? yapaca??m? nereye gidece?imi sordu. ard?ndan beyaz bi ka??t verip UPS ye gönderdi. bende te?ekkür ettim. kabul edildimmi bilmiyorum, biraz so?uk davrand? bana kar?? ama ben hiç türkçe konu?mad?m, aradaki soru hariç hepsine h?zl? ve net cevap verdim. yar?n ola hayrola art?k =)

Alıntı
Bookmarks