Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 13 May?s Vize Görü?mesi

Acemi Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 13 May?s Vize Görü?mesi

TW Üstün Hizmet Watç?s?
    Tecrübe Puanı
    16

oncelikle sikinti yapmana gerek yok biraz ingilizcen varsa ve ortalaman 2nin ustundeyse sikinti yapmana gerek yok genelde sorular benzerdi forumdan vizede cikan sorular diye aratirsan zaten yiginla bilgi mevcut bunlara bak kafana takma gerisini alirsin insallah.diger konu yani tarih konusuna gelince temmuzda giden 2 tane tanidigim arkadasim var giden gec gitmende isini ayarladigin surece sikinti yok
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

ben 21nisanda ankarada girdim vize görü?mesine gayet rahat ald?m sen de al?rs?n ortalaman 2üzeri ve son s?n?f de?ilsen garanti.benim orda bulundu?um süre içerisinde yaln?zca 1ki?i red yedi o da gecen sene üstüste red yedi?i ve son s?n?f oldu?u içindi.di?er herkes ald? rahatça.tek tavsiyem ?u olabilir.gitti?inde ilk gi?elerin önündeki sandalyelere otur ki senden öncekilere sorulan sorular? iyi duyabilesin cünkü otomati?e ba?l?yorlar ö?rencide de?i?ik bi durum yoksa ayn? sorular? soruyorlar nerdeyse.?imdiden bol ?ans diliyorum sana
    mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)

Acemi Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

te?ekkürler dediklerinizi yapaca??m ama ben son s?n?f ö?rencisiyim ve okulum uzad?..genel ortalamam 66 ama 3.s?n?f 1. dönem ortalamam 26 bu yüzdende okulum uzad?.Turkishwata tak?ld?g?mdan beri biraz rahatlad?m ama ilk oldugu için yinede kas?yor insan? ya

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

ben son s?n?f?m.alttan baya dersim var.hatta ortalamam? bu dönem 2nin üzerine ç?kard?m.ingilizcem zay?f fakat sorular? ezberledim girdim ve ald?m... çok büyük s?k?nt? ç?karacaklar?n? sanm?yorum...

Acemi Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

dönemlik ortalamana pek fazla tak?lma zaten vize görü?men 1-2 dk sürcek. transkriptinin her dönemini inceleyerek vakt yok sonuca bak?l?r genelde.heyecanl? olsan bile belli etmemeye çal?? rahat ol. bnde ankara da girdim ilk gi?edeki adam çok rahat veriyor bana 5 soru sormu?tu toplamda.kasm?yorlar pek..

Acemi Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar bugun Ankarada saat 1 gibi içeriye al?nd?k ve beklemeye baslad?k 4 numaral? gi?ede k?v?rc?k sacl? bayan parmak izi ald? yine beklemeye ba?lad?k.1 numaral? gi?edeki sar???n renkli gözlü güleryüzlü bayan ça??rmaya ba?lad? heyecan giderek artmaya ba?lad? ve 337 numara yand? ve ben 1 numaray gittim..
    Nerde okyorsun dedi Tokat dedim nerde diye sordu SAmsunun yan?nda dedim.tokatl?m?s?n dedi bende kahramanmara?l?y?m dedim dondurma ?ehri dedi güldümezun olduktan sonra ne yapacaks?n dedi yüksek lisans dedim..bölümü mü sordu kimya dedim güzel dedi..ups e git vizenle birlikte pasaprtun gelecek dedi upse gittim adres verdim ç?kt?m ama kas?lacak kadar zor bi?ey de?ilmi? onu gördüm alacak olan herkese kolay gelsin Allah yard?mc?s? olsun...

Profesyonel Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

hay?rl? olsun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)