Duruma bakılırsa kafayı takmayıp keyfini çıkarmaya çalışmak biraz zor gibi rise’nfall ya. Küçük bir şehirde bu şartlarda çalışmak bana da hiç iç açıcı gelmedi. Yani şimdi gidip orada bir çok beklenti içerisine girmek zaten büyük bir hata ve hayal kırıklığı olur. Ama bana göre gittikten sonra şunlardan en azından birisi olmuş olacak;
1-Masraflarını çıkarmak
2-Gezi
3-Alışveriş
4-Dilini geliştirme (ne kadar mümkündür tartışılır)
Şimdi sucre, dediğine gore bunlardan hiçbiri mümkün değil gibi. Eğer macera ya da rezillik adamı değilsen çok riskli duruyor. Bilmiyorum ne yapmalısın ama ben olsam bu koşullarda rahat olamazdm açıkcası risk alamazdım. Tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak lazım onlar daha fazla yardımcı olur sanırım.
Afedersin sucre yeterince bozuk olan moralini bir de ben bozmak istemem umarım çok daha iç açıcı cevaplar gelir.
Şirket konusuna gelince işini kendin de seçsen onlara da bıraksan şu tartışılmaz bir gerçek ki başlarını rahat bırakmaya gelmiyor. Sürekli arayıp kendini hatırlatman gerekiyor. Çünkü onlara kalsa uğraştıkları tek kişi sen değilsin sen peşine düşmediğin sürece de onlardan yeterli ilgiyi görmek mümkün değil.
edit:Bu arada @sucre senin şirket hangisi ya merak ettim.

hepimiz duacınız zaten! tüm turkishwat!
Alıntı
Bookmarks