Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ??e ba?lang?ç sorunu

Uçu?a Haz?r Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Standart ??e ba?lang?ç sorunu

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

en iyi cevabi daha once konustugun kisi verir sanirim.
    Peki.

Uçu?a Haz?r Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

cevap gelene kadar ömürden ömür gidecek. Ne stresli bi?eymi? ya ?u Wat.

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    17

"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uçu?a Haz?r Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

12 eylül zaten a?ustos 22 den sonra da sadece haftasonlar? aç?km??. ?kinci i? farz oldu art?k

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    17

ben de ne yapcam b?lm?yorum yaln?z g?d?yorumn ?nglzce de okadar ?y? deg?l hadi bu neyse de ..100 usd konaklamaya vereceg?m haftada zaten 200 usd kazanacag?m ..da??n ba?? oldugu için 2.i? imkan? da yok .....mc donalds i?i NY LEEDS..ne gezeb?leceg?m ne de para b?r?kt?reb?leceg?m..i? sec?m?n? s?rkete b?rak?rsan?z boyle olur..i? s?k?nt?s? var deg?st?rem?yoruz d?yorlar..allh belas?n? vers?n boyle ?irket?n
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Alaskaya m? gitsem acaba??

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

ahh sucre ahh ... bo?ver napcan alaskada ay? m? kovalican sen de niyazi gibi pa?a pa?a git çal?? k?smet belki i?lerin yolunda gider ... takma bu kadar orda zorluk çekiceksen bile ?uan salla tad?n? ç?kar güzel günlerinin
    yaz?k kendini y?prat?orsun böyle geçmez hayat valla daha ne ç?kmazlarla kar??la?caks?n hayat?n boyunca so?ukkanl?l???n? koru derim ben hepimiz duac?n?z zaten! tüm turkishwat!
    mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)

Uçu?a Haz?r Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahh sucre ahh ... bo?ver napcan alaskada ay? m? kovalican sen de niyazi gibi pa?a pa?a git çal?? k?smet belki i?lerin yolunda gider ... takma bu kadar orda zorluk çekiceksen bile ?uan salla tad?n? ç?kar güzel günlerinin
    yaz?k kendini y?prat?orsun böyle geçmez hayat valla daha ne ç?kmazlarla kar??la?caks?n hayat?n boyunca so?ukkanl?l???n? koru derim ben hepimiz duac?n?z zaten! tüm turkishwat!
    Duruma bak?l?rsa kafay? takmay?p keyfini ç?karmaya çal??mak biraz zor gibi rise’nfall ya. Küçük bir ?ehirde bu ?artlarda çal??mak bana da hiç iç aç?c? gelmedi. Yani ?imdi gidip orada bir çok beklenti içerisine girmek zaten büyük bir hata ve hayal k?r?kl??? olur. Ama bana göre gittikten sonra ?unlardan en az?ndan birisi olmu? olacak;

1-Masraflar?n? ç?karmak
    2-Gezi
    3-Al??veri?
    4-Dilini geli?tirme (ne kadar mümkündür tart???l?r)

?imdi sucre, dedi?ine gore bunlardan hiçbiri mümkün de?il gibi. E?er macera ya da rezillik adam? de?ilsen çok riskli duruyor. Bilmiyorum ne yapmal?s?n ama ben olsam bu ko?ullarda rahat olamazdm aç?kcas? risk alamazd?m. Tecrübeli arkada?lar?n fikirlerini almak laz?m onlar daha fazla yard?mc? olur san?r?m.

Afedersin sucre yeterince bozuk olan moralini bir de ben bozmak istemem umar?m çok daha iç aç?c? cevaplar gelir.

?irket konusuna gelince i?ini kendin de seçsen onlara da b?raksan ?u tart???lmaz bir gerçek ki ba?lar?n? rahat b?rakmaya gelmiyor. Sürekli aray?p kendini hat?rlatman gerekiyor. Çünkü onlara kalsa u?ra?t?klar? tek ki?i sen de?ilsin sen pe?ine dü?medi?in sürece de onlardan yeterli ilgiyi görmek mümkün de?il.

edit:Bu arada @sucre senin ?irket hangisi ya merak ettim.
    Konu Roxelanne tarafından (01-05-2010 Saat 03:24 PM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

zaten sucre nin endi?esine hak vermesem o ?ekilde yazmam, ben de hak veriyorum ama su saatten sonra yapcak pek bi?e yok ?ans?na kalm?? belki de memnun kalcak o yüzden 3 ay? nas?l geçicek olursa olsun ?uan elinden b?e gelmedi?ine göre daha rahat olmaya çal??s?n diyorum...üzülüyorum ben de ciddi anlamda sucre nin durumuna çünkü bir zamanlar yapt??? masrafla dönmeyi planlarken ?uan sadece masraflar?n? dü?ünüyor ama yine de hay?rl?s? ben inan?yorum hissediyorum sucre güzel bi yaz geçiricek
    ayr?ca ne vicdans?zm?? o ?irket yaa ben burdan sinir oluyorum nas?l rahat içleri anlam?orum hiç mi yap?cak b?eyleri yok acabaa !
    roxalenne ne kat?l?yorum beyinlerini kemir gerekirse senin koca yaz?n heba olca??na onlar?n beyinleri olsun! off sinir oldum ?uan !
    bol ?ans sucre in?allah yolunda gider her?ey.
    mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

En az?ndan neyle kar??la?aca??n? biliyor, biz haftada 400-500 kazanmay? dü?ünürken haftay? 60 dolarla kapatt???m?z oldu ?kinci hafta sonunda falan param tamamen 0'lanm??t?. Bir ?ekilde bulduk yolumuzu Gidece?in yer Manhattan'a 45 dakka falan.. Dü?ündü?ün anlamda da?l?k falan olaca??n? zannetmiyorum.
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)