s?k? bir bahane bul 0,88 le vize alanlar vard? forumda
kendinden emin bir ?ekilde baca??m k?r?lm??t? s?nav dönemi okula gidemedim filan de vb bi bahane bul calkan ?n dedi?i gibi. ba?ka ülkelere giri? ç?k?? yapman?n çok faydas? oluyo ingilizcen iyiyse hiç problem yapmadan basar vizeyi
bölümüm zor ilk sene al??ma senesiydi yeterli bi bahane midr![]()
kendinden emin oldu?un sürece final dönemi sular kesilmi?ti çal??amad?m desen bile al?rs?n![]()
cok iyi bir bahane bulman laz?m.yoksa zor.ama k?z arkadas? muhabbetini deneme ben yapt?m olmad?![]()
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
onu da desem yalan olmaz da belli ki herkes çok kullanm?? i?im zor gibi![]()
adaptasyon surecine girdim ve bu donemde bazi derslerim dusuk geldi ve buda not ortalamami dusuk gosteriyor.bu donem daha skI calisyoryorum ve notlarimda iyi gelicek ortalamam cikicak de bence bole seylere onem veriolar
S-pectacular
sormad?klar? sürece hiç konu?ma bazen yo?unluktan konu?acak vakitleri kalmayabiliyo.
bugün istanbulda ortalamas? 1.80 küsur die bi arkada?? geri gönderdiler. finallerde yükseltti?i takdirde vize verceklerini söylemi?ler. yerinde olsam çok iyi s?kar?m ki redetmelerine gerek kalmas?n. aile problemlemler tarz? koularla pek ilgilenmiyolar.
birle?k arap emrlikleri var da sorun ç?kmaz ondan heraldeilkinde red gelebilir gibi geliyor bana da elimden geleni yapaca??m yine de.bölümüm zor al??amad?m falan
arkada?lar görü?mem 12 may?sa ertelenmi?ti 1.67 ortalamamla gittim genç bir bayana denk geldim ailemin i?ini nereye gidece?imi ne i?i yapaca??m? sorduktan sonra zurnan?n deli?i gpa konusu aç?ld? 1.67 oldu?unu söyleyince ben, çok dü?ük dedi ben hay?r hay?r fakültem çok zor bu da iyi bir ortalama dedim .yer mi görevli yemediayn? okulundan çok daha yüksekler gelmi?ti dedi güldüm masum masum yükseltmi?im biraz ama ortalamam? dedim bakt? biraz o da güldü çok az artt?rm??s?n ama dedi birkaç ufak sorudan sonra ups e gönderdi böylece vizeyi de alm?? oldum
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks