Benim canım forumumKurucu ve emek verenlerine sonsuz teşekkür ediyorum.Nacizane fikrim; sistem var olan bilgi ve başlıkların yeniden oluşturulmasına izin vermezse sanki bilgi kirliliği ve dağınıklığın önüne geçilebilir diye düşünüyorum.Yani örneğin Laptop,SSN,uçak bileti vs. ile ilgili bir konu konuşulup tartışılırken o kunu sadece bir başlık altında tartışılsa çok ii olacak ama arama yaparsanız bu konuda oldukça fazla başlık ve içerik bulabilirsiniz ama sonuç olarak içerik birbirine çok yakın hatta neredeyse aynı.Bunların derlenip toparlanması sanki daha iyi olur gibime geliyor.

Kurucu ve emek verenlerine sonsuz teşekkür ediyorum.Nacizane fikrim; sistem var olan bilgi ve başlıkların yeniden oluşturulmasına izin vermezse sanki bilgi kirliliği ve dağınıklığın önüne geçilebilir diye düşünüyorum.Yani örneğin Laptop,SSN,uçak bileti vs. ile ilgili bir konu konuşulup tartışılırken o kunu sadece bir başlık altında tartışılsa çok ii olacak ama arama yaparsanız bu konuda oldukça fazla başlık ve içerik bulabilirsiniz ama sonuç olarak içerik birbirine çok yakın hatta neredeyse aynı.Bunların derlenip toparlanması sanki daha iyi olur gibime geliyor.
Alıntı
Bookmarks