Bende almad?m hala. 653 euro gidi? dönü?. + giderken myrtle a aktarmal? bilet buldum.
ama 478 euro çok iyi fiyat hangi tarihlerde bu ?
bende almad?m henüz... 11 temmuzda gidecegim i?allah... ama çok pahal?. ist-cleveland jfk-ist 1100 dolar civar?nda.. napcaz bilmiyorum... çok zarar ettik çookk
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ben 10 u gibi gitmeyi dü?ünüyorum. 25inde de dönmeyi dü?ünüyorum.
ancak merak etti?im bir?ey var. British airwaysde biletin tarihini 1 ay önceden daha ileri bi tarihe ald?rsak yine de ekstra ücret ödüyor muyuz ?
Birkaç gün içerisinde alaca??m bende.
?st-Boston
Miami-?st
610€ (Alitalia- Esneklik var)
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
nerden al?caks?nz bileti 610 euro iim? benmde alitalia olck heralde
benimde bir sorum var arkda?lar..dönü?ü new york-roma-istanbul ile new york-zürich-istanbul olan 2 ayr? bilet buldum 28 eylül dönü?, gidi? 20 haziran istanbul-frankfurt-chicago-san antonio ?eklinde 690 euro...gidi?te s?k?nt? yokta dönü?te roma da yada zürich te vize vb. sorun ya?ama ihtimalim varm?? çünkü genelde aktarmalar amsterdam, londra yada frankfurt üzerinden yap?l?yor...bilgisi olan varsa payla??rsa sevinirim..
20-21 haziranda cleveland a gidicm ama hala almad?m ben de. uygun bilet buluruz in?allah..
dün ald?m ist - san francisco 979$
bende 3 temmuz gibi boston a gitmeyi dusunuyorum ama daha b?let almad?m(
evet yaa briti?in nesi varm??
helecan küpü
evet yazsayd? ke?kede bilseydik !
ingiltere'nin ne zaman ne ?ekilde olaca?? belli olmayan transit vize isteme k?ll??? var mesela.
ingiltere do?umluyumailemin ba??na gelmi? daha önceden. gerçi çok uzun zaman önce
![]()
art?k kalmad? o transit vize olay?.. ben geçen sene british ile gittim... hiç bir s?k?nt? ç?kmad?... üstüne üstük çok memnun kald?m... eger bir dezavantajdan bahseceksek bu sadece dönü? tarihinin esnek olmamas?d?r... geri kalan diger ?eyler bence gayet kaliteli...
tarih de?i?tirince her türlü ödedi?iniz ceza gibi. Az da de?il.
100 euro.
THY de 1 ay evvel ileriye yönelik de?i?tirilebiliyor. Cezas?z.
+ forumda okudu?um kadar?yla bagaj muhabbetinde de pek esnek de?iller.
ayr?ca kötüleme manas?nda yazmad?m. kendi görü?üm bu.
Konu Uninvited tarafından (10-05-2010 Saat 02:28 PM ) değiştirilmiştir.
tarih önemli de?il ya, çok acil bi?ey ç?kmad?kça tarih de?i?tirece?imi sanm?yorum. britishte yiyecek ve içecek servisi nas?ld?? ve de hostes ablalar?m?z nas?llard?![]()
helecan küpü
o zaman sorun yok. benim belli de?il tarih ekimi de bulabilir. ya da 20sinde de dönebilirim. o yüzden british pek mant?kl? gelmedi. en büyük neden bu.
okudu?um kadar? ile iyiymi? hosteslergerçi gören bilir...
iyi o zaman![]()
helecan küpü
Expedia dan Delta ile direk gidi? dönü? ist new york 8 haziran 23 ekim 717$ a biletimi alm?? bulunmaktay?m dar?s? almayanlar?n ba??na
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks