Merhaba arkada?lar ben amerikada pasaportu nas?l ta??yacag?m? dü?ünüyorum. bi tan?d?k gittiginde bir?ey alm?? ayak bileginin oraya tak?l?yorumus. passaportuda oraya bagl?yormus. Çok kullan??l? bir?eye benziyer bunun ne oldugunu bilen varm??
Merhaba arkada?lar ben amerikada pasaportu nas?l ta??yacag?m? dü?ünüyorum. bi tan?d?k gittiginde bir?ey alm?? ayak bileginin oraya tak?l?yorumus. passaportuda oraya bagl?yormus. Çok kullan??l? bir?eye benziyer bunun ne oldugunu bilen varm??
Ehliyetin varsa abd'den ehliyet cikartip yaninda onu tasiyabilirsin. Pasaportla ayni islevi goruyor. Ama 4 aya yakin nyde kaldim. Kimse pasaport falan sormadi. Gerek olmuyor bile. ilk 1 hafta tasidim sonra baktim gereksiz yanima almadim. En kotu ihtimalle gerekli sayfalarin fotokopisini cikartirsin yaninda onlari tasirsin.
Mumkunse pasaportu yaninda tasima. Dusurur falan kaybedersen sonra daha cok sikinti cekersin.
Bele takilan ufak para cantalari gibi seyler var. Pasaport boyutunda. Onlardan alabilirsin. Adidas vb. cogu magazada satliyor.
Veya kolye gibi ipligi olanlarda var. Boynuna asiyorsun. Bu nerde satiliyor bilmiyorum. Resimdeki gibi![]()
Konu manhattan tarafından (07-05-2010 Saat 06:54 PM ) değiştirilmiştir.
Sometimes memories can kill...
pasaportu sürekli yan?nda tas?man bir risk olusturur senin için diye düsünüyorum.ben cal?smaya i?yerine giderken hiç yan?mda tas?mam?st?m.sadece gezmeye falan bir yerlere gitti?imde götürüyordum o kadar.bir olay falan bas?na gelmedikce sormazlar zaten kolay kolay sana pasaportunu![]()
tamam sagolun art?k gezmeye felan giderken ta???r?z evde koymayada korkuyorum tan?mad?g?m ki?iler felan ne olur ne olmaz
1 ay Türk ehliyetimle dola?t?m, hiç problem olmad?
Boyuna as?lan ipli cüzdana "komando cüzdan?" diyorlar bu arada![]()
arkada??m gitti?in eyaletin state ?d. sini edinirsin. Pasaport ta??ma derdinde kalmaz.
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
peki pasaport yan?m?zda degilken polis falan sorarsa ne olur?
yapt?r?m? nedir bunun?
halledersin abi ben yabanciyim evim surasi.. filan bilmiodum tasimam gerektigini filan olur biter... bi de alisveris yaparken kredi karti ya da debit kartla o zmn soruyorlar pasaportu
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
kimisinde work and travel student id denen kartlar oluyor onu gosterebilirsiniz aslinda ama tabiki resmi bir belge degil karsinizdaki kisinin insiyatifine kalmis.bende gecen sene yoktu yanimda yukarida paylasilan resimdeki gibi bir case vardi onla tasiyordum ama hic gerek olmadi soran olmadi yanii...
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
RMV (Registry of Motor Vehichles) bazi eyaletlerde![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
en mant?kl?s? ve rahat? nondriver id almak bencede
en mant?kl?s? ?u asker cüzdanlar? görünüyo.. onu nerden bulabilirim bilen var m??
Adidasda da benzerleri var.
""Let the game begin""
?ncele istersen
http://www.turkishwat.net/travel-ve-...ise-yarar.html
Bende bel çantas? vard?, i?e gidip gelirken yan?ma al?yordum, i? yerinde de zaten çal?nma gibi bir sey soz konusu de?ildi, heryerde kamera vard?, bir tarafa b?rak?yordum...Boyun ask?lar?da oldukça faydal? tabiki...
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
""Let the game begin""
""Let the game begin""
""Let the game begin""
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks