bu kasetin bu zamanlamayla ortaya atılması tesadüf değildir bu istifa sadece magazinel bi olayın üzerine bırakılan bir görev değildir ben siyasetten az bucuk anlıosam bi yerde dengeler değişti bunun içinde baykalın gitmesi gerekiyordu ve gitti durduk yere görevini bırakamazdı böyle bir tezgah ayarlandı zaten normal bir durumda deniz baykal istifa etmezdi bu kaset yuzunden ama etmek zorunda bırakıldı yeni gelecek olan başkana çok dikkat edin kim gelecek merak ediyorum isim vermeyeyim ama yıllar once partıden ıstıfa etmıs ve aylar onceye partıye katılmıs bırı gelırse sasırmayın sincili sölemişti dersiniz yıllarca şu anki iktidarla halkın inançlarını kullanarak istediklerini yaptıran dış güçler diyorum ben aslında amerika şimdide aynı iktidarın 3.kez seçilmeyeceğini bildiklerinden bu sferde halkın Atatürkçü ve solcu duygularını sömürerek iktidara gelmek istiyorlar bana oha abarttın arkadaşım diyebilirsiniz ama ben böyle düşÃ¼nüyorum bence bu olay basit bir istifa olayı değil Türkiyede dengeler değişiyor çok yakında bunu daha iyi anlayacağımızı umuyorum...
ha baykalın gitmesi iyi oldumu bence süper oldu yoksa koltugu bırakacagı yoktuama göreceksiniz onun bıraktıgı koltugu dolduracak adamda yok malesef kotunun iyisiydi tekrar söylüyorum partinin başına gelecek adama çok dikkat edin ....

ama göreceksiniz onun bıraktıgı koltugu dolduracak adamda yok malesef kotunun iyisiydi tekrar söylüyorum partinin başına gelecek adama çok dikkat edin ....
Alıntı
Bookmarks