arkadaşlar saçmamı bilmıyorum ama ben oraya ağrı kesici gibi ilaçlar götürsem sorun olurmu hanı olurda hastalanırsak ilk gunlerde kullanırız diye![]()
hayır sorun olmaz, ben el bagajımdada ucak altı bagajındada ilaç aldım yanıma...ilk günlerde kullanmak için alman iyi olur...fakat benim kişisel tavsiyem, mümkünse kutuları içinde götürmen, ne olur ne olmaz....bazı havayolu güvenlik tanıtım videolarında, ilaç recetelerini de yanımıza almamızı öneriyorlar, bunu da bilgi amaçlı soylemek isterim.
arkadaslar agri kesici gibi ilaclari getimenize gerek yok Turkiye'den. Hem havaalaninda sorun yasarsiniz hem de gereksiz cunku 20 lik kutusu 4 5 dolar gibi fiyatlardan satilmakta walmartlarda. syrica getireceginiz ilaclari kutuya koymayin. plastik agzi kapanan cinsten seffaf paketlere koyunuz.recete ibraz etmeniz sart ve ingilizce tercumesi olmasi gerekiyor recetenin. yani bir ton ugrasa giripte agri kesici getirmeye degmez. advil, tylenol gibi agri kesicileri bulabilirsiniz rahatlikla
buradan götürdügümüz bazı elektroniklerin de orada calısmayacagını duydum ben türkiyede 230 W elektrik kullanırken ABD de 110 muş bu. mesela saç kurutma makineleri..
Konu snms tarafından (18-05-2010 Saat 06:10 PM ) değiştirilmiştir.
hepsi calismio diye bisey yok calisiyor cogu ama dosuturucu alin.. walt donusturuyor.. wall martlarda satiliyor. burda da buyuk yerlerde satiliyordu en son bauhaus , koctas gibi yerlerde olabilir..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Amerikadakiler de kurutuyor saçlarınıSaç kurutma makinenle aranızda özel bir bağ mı var bilmem ama orada da kolayca bulabilirsin, hatta muhtemelen kalacağın yerlerde vardır
![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Traş makinam olmadan yapamamo bnm için çok özel
![]()
Allahtan bnm için özel deil ayrılmak cok zor olcaktı :P![]()
benım bazı ilaçlarımı goturmem gerekıor sorn yasarmıyım hava alanında, önerısı olan varsa yazarsan sevınırım..:S
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks