Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: new york city de spor salonuna gitmek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart new york city de spor salonuna gitmek

new yorkta bildi?iniz spor salonu ve fiyatlar? hakk?nda bilgisi olan var m?d?r acaba aram?zda ?

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

new yorkta yapacak daha guzel seyler var zamanını spor salonlarında telef etme bence efor sarfetmek istiyosan geceleri time square da dolaş süper spor yaparsın aksiyonun biri bitiyo öteki başlıyo hemde bedava

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    new yorkta yapacak daha guzel seyler var zaman?n? spor salonlar?nda telef etme bence efor sarfetmek istiyosan geceleri time square da dola? süper spor yapars?n aksiyonun biri bitiyo öteki ba?l?yo hemde bedava

hehe 4 ay orada olaca??m spor yapmadan duramam ben ölürüm kahrolurum, bide orada amino asitler protein tozlar? filan ucuz mu? onlardanda kullan?r?m acaba gelirken bi kaç kutu alsam gümrükte sorun olurmu

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehe 4 ay orada olaca??m spor yapmadan duramam ben ölürüm kahrolurum, bide orada amino asitler protein tozlar? filan ucuz mu? onlardanda kullan?r?m acaba gelirken bi kaç kutu alsam gümrükte sorun olurmu
    alla alla hocam napt?n sen yaa bag?ml?l?k yapm?s sende aminoasit konususnu bilemicem walla ben proteinleri yap?ta?lar?na ay?rmadan tüketiyorum ?i?ip nap?can hocam bosver iki hafta spor yapmasan iniyosun balon gibi hisseder insan kendini

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

ahh ahh nerde o eski watçılar adamlar nerde kalcam, nasıl gitcem, işim nasıl,nerde yatcam,işten atarlarmı acaba beni diye endişe ederken şimdilerde ise görüyorum ki spor salonları sorulur olmuş
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahh ahh nerde o eski watç?lar adamlar nerde kalcam, nas?l gitcem, i?im nas?l,nerde yatcam,i?ten atarlarm? acaba beni diye endi?e ederken ?imdilerde ise görüyorum ki spor salonlar? sorulur olmu?
    dimi azizim nerde disko bar var hangi cadde canli nerelere tak?lsak sorular? art?k de?i?ti gidenlerde de?i?ti demekki hocam daha gözü gönlü tok arkada?lar gidio art?k demekki ...! gerçi bu durumda istisna var adam sporsuz yapam?yomus öyle bir durum var yani önemli bir sorun onun için durum böyleyse ...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

dimi azizim nerde disko bar var hangi cadde canli nerelere tak?lsak sorular? art?k de?i?ti gidenlerde de?i?ti demekki hocam daha gözü gönlü tok arkada?lar gidio art?k demekki ...! gerçi bu durumda istisna var adam sporsuz yapam?yomus öyle bir durum var yani önemli bir sorun onun için durum böyleyse ...
    aynen öyle,,,ku?ak de?i?iyor, art?k ihtiyaçlar hiyerar?isindeki s?ralaman?n doygunluk oran? yukar?lara do?ru ç?k?yor

tabi al??kanl?k farkl? bir olay, insan al??t???u bir olay? b?rak?nca kötü oluyor,

umar?m bulur arkada? kendine uygun bi salon,,gerçi gidince bende ar?cam ama bakal?m in?allah bulurum ee 1 y?l sporsuz geçmez orda,,,

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ahahah yard?n?z beni

dostum bende içki yok sigara zaten yok, zaman?nda break dance yapt?m fakat ya? geçince oda geçti, e barlardaki d?pt?s d?pt?s müzikleri beni açm?yor, gidersem en fazla yar?m saat duruyorum ordada s?k?l?yorum bide bara diskoya gidipte cola içme durumu var dü?ün , senin onun sigraya biraya verecegi paray? ben spor salonuna vericem anl?yaca??n nas?l fikir

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ahahah yard?n?z beni

dostum bende içki yok sigara zaten yok, zaman?nda break dance yapt?m fakat ya? geçince oda geçti, e barlardaki d?pt?s d?pt?s müzikleri beni açm?yor, gidersem en fazla yar?m saat duruyorum ordada s?k?l?yorum bide bara diskoya gidipte cola içme durumu var dü?ün , senin onun sigraya biraya verecegi paray? ben spor salonuna vericem anl?yaca??n nas?l fikir
    bende sigara kullanm?yorum ama içki içerim bide nargileyi çok severim neyse hocam bence amerika sana göre de?il hele newyork hiç de?il sen bu abd i?inden vazgeç sana guzel ülkemizin sakin k?y? ?eritlerinden birinde do?ayla içiçe bir pansiyon tatili öneriyorum

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

çok güzel bir fikir sakın barlar gidip kola içme ezik hissedersin kendini benim gibi ama bence salonu oraya gidince ara yada new yorkun neresinde kalacağını ikamet adresini ver yardımcı olsunlar ee sanırım new york biraz büyük

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

yok yaww olur mu gitsin sanki amerika, barlar, ve içki mekanı değil ki amerikanında yaşancak yerleri, yapılcak bir sürü iş var

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

çok güzel bir fikir sak?n barlar gidip kola içme ezik hissedersin kendini benim gibi ama bence salonu oraya gidince ara yada new yorkun neresinde kalaca??n? ikamet adresini ver yard?mc? olsunlar ee san?r?m new york biraz büyük
    hehe ok barda cola yok new york city de kalacag?m bu arada i? manhattanda zaten,

bende sigara kullanm?yorum ama içki içerim bide nargileyi çok severim neyse hocam bence amerika sana göre de?il hele newyork hiç de?il sen bu abd i?inden vazgeç sana guzel ülkemizin sakin k?y? ?eritlerinden birinde do?ayla içiçe bir pansiyon tatili öneriyorum
    çok geç bilette vizede tama ?afak bile 27 dü?ün

yok yaww olur mu gitsin sanki amerika, barlar, ve içki mekan? de?il ki amerikan?nda ya?ancak yerleri, yap?lcak bir sürü i? var
    +rep

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

hehe ok barda cola yok new york city de kalacagım bu arada iş manhattanda zaten,

çok geç bilette vizede tama şafak bile 27 düşÃ¼n

+rep
    konaklama ne kadar merak ettım ..? ben de NY leeds denılen bı yerde kalcam ve konaklama 75-100 arası ..
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konaklama ne kadar merak ett?m ..? ben de NY leeds den?len b? yerde kalcam ve konaklama 75-100 aras? ..
    henuz bilmiyorum kalacak yer ar?yorum, ama kalacak olanlardan bilgidim kadar? ile 400$ayl?k civar? 4 ki?inin kalacag? bir evde ...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

2011 y?l? yaz? ?c?n m? acaaba ny cal?s?lacak ve kal?nacak yer hakk?nda...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hehe ok barda cola yok new york city de kalacag?m bu arada i? manhattanda zaten,

çok geç bilette vizede tama ?afak bile 27 dü?ün

+rep
    selam manhattan hakk?nda bilgi verebilir misinz?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Spor salonu yerine giy sortunu. Atla central park'a yorulana kadar kos. Ucuz bi bisiklet satin al. Bisiklete bin. Parkta insanin kosasi yuruyesi geliyor Normalde spor salonunda 10 dk kosabiliyorsan orda rahat 20 dk kosarsin. Kulaginda muzikde olunca ohooooo

Ama spor salonlarinin fiyati 85-200$ arasi degisiyor diye biliyorum aylik. Cok fazla alternatif var nyde. Sitelerinde fiyat yazmaz genelinin. Mail atip sorabilirsin. Google a zaten new york gym yaz bi dunya spor salonu geliyor.
    Sometimes memories can kill...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

baz? forumlar cok esk? o yuzden sordum. ben de ny mannathan da ?s bulmak ?st?yordum s?rket oralarda ?s olmaz abd l?ler? daha cok terc?h ed?yorlar d?y?p vazgcrd? ve de pahal?l?ktan bahsett?. ama ben?m ?sted?g?m tam olarak hem merkez? b?yerde ?sten c?k?nca gezmek gormekt?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı istkesik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baz? forumlar cok esk? o yuzden sordum. ben de ny mannathan da ?s bulmak ?st?yordum s?rket oralarda ?s olmaz abd l?ler? daha cok terc?h ed?yorlar d?y?p vazgcrd? ve de pahal?l?ktan bahsett?. ama ben?m ?sted?g?m tam olarak hem merkez? b?yerde ?sten c?k?nca gezmek gormekt?

new yorkta i? olmaz diye bi?i yok, ben firmalara gidip konustum, manhattanda i? var m? diye, banada dediler trafik pahal? yasamak zor filan ama ben illede buras? olucak dedim yoksa gitmem dedim, epey bi sure beklettiler beni bi surude i? gosterdiler asl?nda liste olarak ama detaylar? yoktu. hepsi turk restoran? idi filan falan. sonra vize gorusmesine girmeye yak?n noldu benim i? dedim. bu arada bana baska i? teklifleri yap?yorlar ama new jerseyde buras? var bak new yorka yak?n filan falan istemiyorum dedim bekledim. cat diye sözle?meyi mail atm??lard?. manhattan ?n orta yerinde i? bulmu?lard?.

genelde merkezi yerlerde i? bulmak zordur cunku dag bas?ndaki su park? otel bilmem ne olan yer cok ogrenci al?r. firmalar?nda kolay?na gelir. sana trafik pahal? mahal? demelerinin sebebi oradaki i?lerin 10 larca ogrenciyi birden alam?yacak olmas?d?r. bu yuzden ugrasmak istemesler. zaten her firma manhattanda i? bulamaz kan?mca ama ben bu adamlarla konustugumda bunlar?n eleman? dukkan dukkan gezip i? topluyordu.

oradaki adamlar abd lileri istiyor demesi ba?l? ba??na sacmal?k cunku bu tarz cal??an ki?iler orada cal??acak abd liden daha ucuza cal???yor. o yuzden ozellikle new yorkta restoranlarda bilemem nerelerde cal??an yabanc? kacak vs say?s? abd li cal??andan kat kat fazlad?r. cunku ucuz.

evet pahal? m? ama alacag?n para yetecektir eger gozu donmusler gibi al??veri? yapmayacaksan git dene, tabi eger daha i?ini secmediysen ve firman manhattanda i? ayarlayabiliyorsa, ben gidicem o ?ehri ya?amak istiyorum, elektronik bana laz?m deil, cok para biriktirmek istemiyorum, o 2 ay 3 ay oran?n bir parcas? olmak istiyorsan hic durma, en yabanc? arkadaslar? edinirsin tak?l?rs?n evlerine gidersin yasamlar?n? gorursun. bara c?kar icersin onlarla eglenirsin, bunlar? yaparkende bunlar? yapmaya zaman?n olur, bir otel ve cevrendeki senin gibi gelen onlarca turkle s?k???p kalmazs?n, cunku gunde 5 haftaa asag? yukar? 30 saat cal???rs?n. az para kazan?rs?n, yedigine yoluna ucuna ucuna yeter bazen ama dolu dolu yasars?n. g*tunu s?karda kasarsan benim gibi ikinci is yapar, yada baska meziyetlerin varsa (mesela ben dövme yapmaya baslam?st?m son ay ke?ke daha once yapsaym???m) gider hukumetten izin al?r incik boncuk ta satars?n meydanlarda (ki cok zevkli i?tir arkadas yapt?) cok istedigin telefonmudur ps3 mudur ne kar?n agr?n varsa onuda al?r donersin memlekete pasa pasa, sonra ne diye döndüm dersin dönünce o ayr? : ))) doner donmez de karar?n? vermi? olursun onumzdeki yaz yine gidicem diye, hemde self.

sölediklerim gecen sezon içindi bu sezon içinde gecerli. son paragraf tamamen benim kendi dusuncelerim ve yasad?klar?md?r. kimse ustune al?nmas?n para için gideni de anl?yor ve sayg? duyuyorum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

calkana siddetle katl?yorum usa ye ne icin gittini ilk ba? bi belirliceksin ve firman?da bu yonde zorl?caks?n

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende lake goerge'a gidiyorum orada gym ve supplement satan yerler bulmay? ümit ediyorum senin gibi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bizde virginiaya gidiyoruz arkadaslarla spor salonu fiyatlar? ne durumda amerikada bilen varm? acaba

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)