new yorkta bildi?iniz spor salonu ve fiyatlar? hakk?nda bilgisi olan var m?d?r acaba aram?zda ?
new yorkta bildi?iniz spor salonu ve fiyatlar? hakk?nda bilgisi olan var m?d?r acaba aram?zda ?
new yorkta yapacak daha guzel seyler var zamanını spor salonlarında telef etme benceefor sarfetmek istiyosan geceleri time square da dolaş süper spor yaparsın aksiyonun biri bitiyo öteki başlıyo hemde bedava
![]()
ahh ahh nerde o eski watçılaradamlar nerde kalcam, nasıl gitcem, işim nasıl,nerde yatcam,işten atarlarmı acaba beni diye endişe ederken şimdilerde ise görüyorum ki spor salonları sorulur olmuş
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
dimi azizimnerde disko bar var hangi cadde canli nerelere tak?lsak sorular? art?k de?i?ti gidenlerde de?i?ti demekki hocam daha gözü gönlü tok arkada?lar gidio art?k demekki ...! gerçi bu durumda istisna var adam sporsuz yapam?yomus öyle bir durum var yani önemli bir sorun onun için durum böyleyse ...
aynen öyle,,,ku?ak de?i?iyor, art?k ihtiyaçlar hiyerar?isindeki s?ralaman?n doygunluk oran? yukar?lara do?ru ç?k?yor
tabi al??kanl?k farkl? bir olay, insan al??t???u bir olay? b?rak?nca kötü oluyor,
umar?m bulur arkada? kendine uygun bi salon,,gerçi gidince bende ar?cam ama bakal?m in?allah bulurum ee 1 y?l sporsuz geçmez orda,,,
ahahah yard?n?z beni![]()
dostum bende içki yok sigara zaten yok, zaman?nda break dance yapt?m fakat ya? geçince oda geçti, e barlardaki d?pt?s d?pt?s müzikleri beni açm?yor, gidersem en fazla yar?m saat duruyorum ordada s?k?l?yorum bide bara diskoya gidipte cola içme durumu var dü?ün, senin onun sigraya biraya verecegi paray? ben spor salonuna vericem anl?yaca??n
nas?l fikir
![]()
çok güzel bir fikir sakın barlar gidip kola içmeezik hissedersin kendini benim gibi
ama bence salonu oraya gidince ara yada new yorkun neresinde kalacağını ikamet adresini ver yardımcı olsunlar ee sanırım new york biraz büyük
![]()
yok yaww olur mu gitsin sanki amerika, barlar, ve içki mekanı değil ki amerikanında yaşancak yerleri, yapılcak bir sürü iş var![]()

2011 y?l? yaz? ?c?n m? acaaba ny cal?s?lacak ve kal?nacak yer hakk?nda...

Spor salonu yerine giy sortunu. Atla central park'a yorulana kadar kos. Ucuz bi bisiklet satin al. Bisiklete bin. Parkta insanin kosasi yuruyesi geliyorNormalde spor salonunda 10 dk kosabiliyorsan orda rahat 20 dk kosarsin. Kulaginda muzikde olunca ohooooo
![]()
Ama spor salonlarinin fiyati 85-200$ arasi degisiyor diye biliyorum aylik. Cok fazla alternatif var nyde. Sitelerinde fiyat yazmaz genelinin. Mail atip sorabilirsin. Google a zaten new york gym yaz bi dunya spor salonu geliyor.
Sometimes memories can kill...

baz? forumlar cok esk? o yuzden sordum. ben de ny mannathan da ?s bulmak ?st?yordum s?rket oralarda ?s olmaz abd l?ler? daha cok terc?h ed?yorlar d?y?p vazgcrd? ve de pahal?l?ktan bahsett?. ama ben?m ?sted?g?m tam olarak hem merkez? b?yerde ?sten c?k?nca gezmek gormekt?
new yorkta i? olmaz diye bi?i yok, ben firmalara gidip konustum, manhattanda i? var m? diye, banada dediler trafik pahal? yasamak zor filan ama ben illede buras? olucak dedim yoksa gitmem dedim, epey bi sure beklettiler beni bi surude i? gosterdiler asl?nda liste olarak ama detaylar? yoktu. hepsi turk restoran? idi filan falan. sonra vize gorusmesine girmeye yak?n noldu benim i? dedim. bu arada bana baska i? teklifleri yap?yorlar ama new jerseyde buras? var bak new yorka yak?n filan falan istemiyorum dedim bekledim. cat diye sözle?meyi mail atm??lard?. manhattan ?n orta yerinde i? bulmu?lard?.
genelde merkezi yerlerde i? bulmak zordur cunku dag bas?ndaki su park? otel bilmem ne olan yer cok ogrenci al?r. firmalar?nda kolay?na gelir. sana trafik pahal? mahal? demelerinin sebebi oradaki i?lerin 10 larca ogrenciyi birden alam?yacak olmas?d?r. bu yuzden ugrasmak istemesler. zaten her firma manhattanda i? bulamaz kan?mca ama ben bu adamlarla konustugumda bunlar?n eleman? dukkan dukkan gezip i? topluyordu.
oradaki adamlar abd lileri istiyor demesi ba?l? ba??na sacmal?k cunku bu tarz cal??an ki?iler orada cal??acak abd liden daha ucuza cal???yor. o yuzden ozellikle new yorkta restoranlarda bilemem nerelerde cal??an yabanc? kacak vs say?s? abd li cal??andan kat kat fazlad?r. cunku ucuz.
evet pahal? m? ama alacag?n para yetecektir eger gozu donmusler gibi al??veri? yapmayacaksan git dene, tabi eger daha i?ini secmediysen ve firman manhattanda i? ayarlayabiliyorsa, ben gidicem o ?ehri ya?amak istiyorum, elektronik bana laz?m deil, cok para biriktirmek istemiyorum, o 2 ay 3 ay oran?n bir parcas? olmak istiyorsan hic durma, en yabanc? arkadaslar? edinirsin tak?l?rs?n evlerine gidersin yasamlar?n? gorursun. bara c?kar icersin onlarla eglenirsin, bunlar? yaparkende bunlar? yapmaya zaman?n olur, bir otel ve cevrendeki senin gibi gelen onlarca turkle s?k???p kalmazs?n, cunku gunde 5 haftaa asag? yukar? 30 saat cal???rs?n. az para kazan?rs?n, yedigine yoluna ucuna ucuna yeter bazen ama dolu dolu yasars?n. g*tunu s?karda kasarsan benim gibi ikinci is yapar, yada baska meziyetlerin varsa (mesela ben dövme yapmaya baslam?st?m son ay ke?ke daha once yapsaym???m) gider hukumetten izin al?r incik boncuk ta satars?n meydanlarda (ki cok zevkli i?tir arkadas yapt?) cok istedigin telefonmudur ps3 mudur ne kar?n agr?n varsa onuda al?r donersin memlekete pasa pasa, sonra ne diye döndüm dersin dönünce o ayr? : ))) doner donmez de karar?n? vermi? olursun onumzdeki yaz yine gidicem diye, hemde self.
sölediklerim gecen sezon içindi bu sezon içinde gecerli. son paragraf tamamen benim kendi dusuncelerim ve yasad?klar?md?r. kimse ustune al?nmas?n para için gideni de anl?yor ve sayg? duyuyorum.

calkana siddetle katl?yorum usa ye ne icin gittini ilk ba? bi belirliceksin ve firman?da bu yonde zorl?caks?n

bende lake goerge'a gidiyorum orada gym ve supplement satan yerler bulmay? ümit ediyorum senin gibi![]()

Bizde virginiaya gidiyoruz arkadaslarla spor salonu fiyatlar? ne durumda amerikada bilen varm? acaba
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks