Daha önce 3 kere wat yapt?m. Giri?te pasaportum y?prand??? için biraz s?k?nt? ettiler. Daha do?rusu belgelere bakan türk kad?n bunun hali ne dedi? bende "vallahi amerika d???nda hiçbir konsoloslu?a vermedim. UPS den böyle geldi" dedim
s?radaki bekleyen arkada?lar falan ?a??rd?.
Neyse içeriye girdik. Bu sene peynir ekmek gibi da??t?lan GREEN CARD ve IRAN l? vatanda?lar?n ba?vurular? sebebiyle baya bir zaman oyaland?k. 12 - 12:30 gibi salonda en son ben kalana kadar görü?meyi bekledim. en son yan?lm?yorsam 6 numara yand?.
Merhaba nas?ls?n muhabbetinden sonra. 3 kere wat m? yapt?n dedi. Bende evet dedim. Kafay? sa?a sola sallad?. Elimde kal?n bir dosya haz?rlam??t?m. Tapular, Çal??t???m? gösteren belge, Banka hesap dökümü, Transkript vs.
Sadece okuyormusun dedi, bende evet dedim. Bir Kariyer ve E?itim ?irketi dan??manl???n? yap?yorum ayn? zamanda. Çal??t???m? gösteren belge de o idi. Maa? bordurosu sorunca part time çal???yorum buradaki sistem abd deki SSN gibi i?lemiyor. SSK vs yat?rtm?yorum ama çal??t???ma dair belge önünüzdekidir efendim dedim.
Onun üzerine, sana ne tarz bir vize vermem gerekti?ini bilmiyorum ?uan dedi. Elimden hiçbir belge almadan içeriye gitti. Sonra geldi. Vizeniz onayland? UPS e gidebilirsiniz dedi. I??klar? ve dükkan? sonra kapatt?. San?r?m ö?le aras?yd?.
?imdi UPS'i bekliyorum kesin sonuç için.
konu?ma ingilizceydi ?imdi kasamad?m tam çevirip anlatmaya.![]()

Alıntı

Bookmarks