Karde?im geçmi? olsun. Gvnlik soru?turmas?na tak?lm??s?n. Elçili?in sitesinden numaran?n aç?klanmas?n? bekleyeceksin. 2 hafta-3 hafta bekleyende var 1-2 ay bekleyende var. Bende bekliyorum, bugün 3. günüm. Numaran aç?kland?ktan sonra paspaortunu konsolosluga göndereceksin yüzde 85 vizeni bas?p geri gönderirler.
aynen bekleyee?iz o zaman. senin tranksribi ald?lar m??
dekont ve transktipt onlarda kald?, geriye ne varsa geri verdiler.
froumun chat odas?na gelsene, orda bi ktirik yapal?m nas?ld? görü?men. Syafan?n sol üst kö?esinde TW chat yaz?yor. Ordan giriliyor.
ne diyelim hay?rl?s? olsun![]()
Bu arada arkada?lar benim ortalamam 2,75 1.s?n?f?m pasaportumuzu per?embe günü gönderdik konsoloslu?a hala cevap gelmedi? ye?il ka??t vermi?lerdi.
Numaran aç?klanm?? m?yd?? agozal
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
vizeye girdik sonra ds'ler geldi imzalad?k UPS verdik sonra 1 2 gün içinde geldi ama benim ve arkada??m?n gelmedi hala
bakal?m büyük ihtimal bugün belli olacak ortalamalar?m?zda yüksek vermemeleri için bir neden yok umar?m sizinde bir an önce belli olur
bizim arkada? da tam 1 ay önce girmi?ti dün aç?klanm?? her per?embe yeniliyorlar numaralar? bildi?im kadar?yla in? sizinki k?sa sürer ama 1 ay gibi bir süreyi beklemeyi göze al?n derim biletinizi filan ayarl?yam?caks?n?z o aç?dan gerçekten kötü bir durum bu name check olay?
normali neyse onu verirler, yeter ki ?u numara bi aç?klansayd?. senin ki aç?kland? m? ? ne zamand?r bekliyorsun?
kaç gün oldu?
5 gün oldu
tam 2 hafta oldu gireli ve hala aç?klanmad? arkada??m?nki geçen ay 12günde aç?klanm??t? bu hafta benimki de aç?klan?r umar?m
Bugün 15.günü bakt?m aç?klanm?? benimki ds2019 ve pasaportu gönderin diyo 2güne kadar vizem bas?lm?? halde gelir insallah.
hadi gözünüz ayd?n
çok sa?olun pasaport gelince de yazar?m buraya
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks