Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Benbow ?nn Hotel(california)

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Benbow ?nn Hotel(california)

arkada?lar benim benbow inn hotelde çal?ca?m kesinle?ti yani i? fuar?nda karar verdim sözl?me falan imzalad?m i?te.ben orada housekeeper olark çl?cm.kendi isteimle öle oldu çnkü fazla inglzce olmicak bende ama oras?n? bo?verelimde ?ey o bölge ve çal?ma ?artlar? hakk?nda bilgisi olan warm? arkd?lar?yer olarak garbeville gölü manzaral? bi hotel yard?m edebilcek olan warm? arkd?lar? S:

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yokmu kimse ya yard?mc? olabilcekkk???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

yaw karde? moralini bozmak gibi olmas?n ama i?ini sanki biraz erken seçmedinmi? yani daha çok zaman var biraz daha dü?ünseydin.neyse..çal??t???n yer hakk?nda bir bilgim yok ama kaliforniya uzak ve pahal? eyalet.hem uçak paras?yla hemde konaklama,yemek vs.. masrafar?n artacak..hangi ?ehir oldu?unuda belitmemi?sin..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

?ehrin ad? garberville san francisconn üstünde.?öle bi durum war yanlz ben kbr?sta okuorum ve i? fuar? gerçekle?ti ?irketmin ondada istediim i? olduu için seçtim hani californiada masraf falan biraz fazla olcak galiba onu biraz dü?nebiliorum ama bakal?m yani...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

karde? sen k?br?sta okuyosan ingilizcen büyük ihtimalle iyi olmal? yaa,neden öyle bir i? seçtinki??onu anlayamad?m ayr?ca evet bakt?m google earth'den garbeville'a iyi bi yere benziyor ama daha yak?n yerler seçebilirsin..mesela chicago,detroit,new jersey veya florida gibi...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

?ey ben k?br?sta okuorum fakat ilk senem vede k?br?sa ek kontenjandan gittiiim için ?u anda inglzcem çok ii seviyede deil bu yüzden öle bi i? seçtim hani orya gidince tamam sözl?mem gerei i? dei?tremem ama farkl? ?ekilde dilim geli?ebilir yani i?in hani nas?l olduunu göze alarak seçtim yani o tarflarda olmas?da ?irketimde california ward? i?te bide milvaukenn üst tarflar?nda ward? fakat tarhleri bana uymuodu bide virginiada ward? onlada anla?amad?k öle olunca seçmi? oldumm... ya google earthden bakm?s?n galiba hani garberville ufak bi yer ama bilmiorum yani...

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

firster hay?rl? olsun.california iyidir
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    firster hay?rl? olsun.california iyidir
    te?ekürler umar?m öyle olur =)

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

fiorex bu ilk resimi çeken birisi tand?km?? yani hani normalde öle resimler warda orjinal sitesinde falan sanki birisi çekmi? gibi giden birisi flaan warm? yada orayla ilgli bilgisi olan 2. bi yerde çal?abilme ihtmalim falan.garberville nas?l bi yer ufak ama.S

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks