Ýþim hala belli olmadý; gidiþ tarihi olarak 16 haziraný düþünüyordum, nasýl olduysa bana iþ kalmadýbu sene mutlaka gitmek istiyorum,iyice telaþlandým, ne yapmalýyým sizce?vizeden onay aldým..
Ýþim hala belli olmadý; gidiþ tarihi olarak 16 haziraný düþünüyordum, nasýl olduysa bana iþ kalmadýbu sene mutlaka gitmek istiyorum,iyice telaþlandým, ne yapmalýyým sizce?vizeden onay aldým..
yapman gereken tek şey şirketinle bu konuyu halletmen... bu saatten sonra çıkacak işler seni hayal kırıklıgını ugratacak olsada, şirketine yapacagın baskı, en azından bir işin olmasını saglayacaktır...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
selfe çevirebilirmiyim bu saatten sonra, gidince bulmak çok zor olur mu? Yoksa şirketi mi değiştirmeli, elinde iş olan şirketler varmı?
Var olan konuyu tekrar acmissiniz.
Buradan devam edebilirdiniz.
Sirkete full olarak mi kayit oldunuz? Eger oyleyse bunu sirketin dusunmesi lazim ve onlara baski yain. Hala daha is bulamazsan craiglist.com uzerinden arama yaptir. Oda olmazsa eger San Diego' ya gidip pedicab yap.
Konu break tarafýndan (15-05-2010 Saat 12:49 PM ) deðiþtirilmiþtir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Eðer self gitmiyorsan diðer arkadaslarýn soylediði gibi bunu þirketinin dusunmesi lazým...
eðer bir þekilde iþ bulurlarsa ve gittiðin zaman memnun olmazsan, ssn den sonra 2. bir iþ ararsýn ...soylemesi kolay gibi geliyor ama fazlada sýkma canýný en azýndan vizen hazýr...insallah iþ olayýný halleder þirketin....gitmeden önce bukunduðun cevrede iþ olanaklarýný da arastýr diyeceðim iþin belli olunca....
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks