çok rahat yeti?irsin... ancak otobüste muavine söyle abd konsolosluguna gidecegine... ona göre indirsin seni... baz? firmalar kavac?kta indirip, oradan servis kald?r?yo konsolosluga.
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
tamamd?r o zaman te?ekkür ettim
walla bende gece 11 gibi bindim izmirden 7.30 gibi 2. köprüyü geçince bi yan yola girdi otobüs orda indim atald?m taksiye 20 TL ye oraya gittim bakt?m erken gitmi?im, malum 15 dk dan önce gelenleri alm?yorlar, bende oturdum bi çay içtim kar?u cafe bozmas? yerlerden birinde yorgunlu?umu att?m10 may?sta görü?tüm 12 may?sta istanbuldan döndüm az geziyim deyip me?er vizemi basm??lar pasaportumu benden önce göndermi?ler
yolda sms ald?m
![]()
bana 21 de binersen geç kal?rs?n dediler de hatta gece uçakla git havaalan?nda sabahlaistanbul trafi?inde ancak yeti?irsin gibi fikir sunanlar bile oldu
hiç tela?a gerek yok o zaman , vize derdi yeteri kadar stresli zaten
![]()
her?ey çabucak biticek vize alman 30 dk sürer, 21 de binersen firmaya ve güergah?na göre en geç sabah 730 da ki en kötü ?artlarda köprüyü geçmi? olursun ordan sonrada iniceksin ve konsolozluk zaten istinyede 15 dk mesafede hay?rl?s? olsunb ?imdiden
te?ekkürler her?ey yolunda gider umar?macemi watç?lara destek olmay? ihmal etmeyin
![]()
no panic![]()
ne mümkün sen atlatt?n galiba![]()
te?ekkür ederim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks