Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biz 3 arkadaş gidicez de üçümüzün de ilk gidişi orda araba kiraladıktan sonra farklı bir yerde aracı bırakmamız bir sorun olurmu bilmiyorum cezası falan oluyomuş okuduğum kadarıyla yoksa şöför de veriyorlarmı limuzinin yanında o mu bizi bırakıyor 75 dolara homer a çünkü eğer 150 dolara bu yolla gidebilirsek 3 kişi olduğumuzdan 300 dolar gibi bir karımız oluyor. birazdaha açıklayabilirmisin söylediklerini hiç bilgim yok çünkü homer nerde onu bile bilmiyorum
anchorage da visitor center dan bu konuda yardim istemek yetiyor...ben planin akisini anlatayip...sen visitor centera gidip kodiaka gitmek istedigini ve araba kiralayip homer gecmek istedigini soylediginde zaten onlar senin konusmana izin vermeden seni yonlendiricekler...oncelikle anchorage dan homer yaklasik 6-7 saatlik bir yol var ve surucu onlara ait...walmart bir koli kola alip bunu yapmanizi tavsiye ederim...homera vardiginzda ki zaten direk iskeleye goturuyor sizi surucunuz...feribottada herhangi bir yer olmazmazlik durumu olmuyor ki zaten visitor centerdan onlarada bilgi veriliyor...hmn o anda biletinizi aliyor ve deniz yolculuguna basliyorsunuz...feribotta yatak ve dus var...yol boyunca birkac limanda duruyor...yolculuk boyunca inanilmaz guzel yerler ve balina,fok vs. ilginc hayvanlari gorursun...feribot yolculuguda 16 saat kadar suruyor yani toplamda 1 gun gidiyor yolda... ve bence kesinlikle bu yol cok daha iyi..bn bu yolu kullancam