ds falan elindeyse yar?n bile elinde olabilir vizen!
eger belgelerinde eksik yoksa ve not ortalamanda 2 nin ustundeyse dert etme alirsin insallah sakin heyecan yapma ...
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
önemli olan not ortalaman istersen c?plak git al?rs?n![]()
yaa ?öle bi durum var ben yatay geçi?le geldim bu sene ve baz? dersleri önceki okulumda ald???m için muaft?m o yüzden ilk dönem 4 ders ald?m. transkriptte sadece 4 dersim var yani ortalamam da 3.00. geçen y?l?n notlar? buraya yatay geçi? yapt???m için s?f?rland?.o dersler görünmüo yani transkriptte. ben garanti olsun die yatay geçi? yapt???ma dair bi belge ç?kartt?m bi de önceki üniversitemin web sitesinden transkriptimi indirdim ama onaylatmam mümkün diil bunun için taa izmire gitmem laz?m çünkü. umar?m sorun ç?karmazlar.
valla bunlar herseye takabilir.. benimde son dönem 2 ders gözüküyor die sorusturmuslard? sahte ayag?na filan.. ins sorun olmaz senin için..
sonuç olarak alm?? m?yd?n peki?
yukar?da k?l?k k?yafete bakm?yorlar demi?ler ama maganda gibi gitmenin de anlam? yok. sakallar? falan kesmek ve temiz bir ?ekilde giyinmekte fayda var.![]()
arkada?lar benim ortalamam 2.37 ve 20 may?sta vize görü?mem var. ds falan tüm belgelerim elimde ve gidi? tarihimde 5 haziran sizce yeti?ir mi vizem??
cok rahat yetisir.
valla bi kaç yorum okudum namecheck falan diyo arkada?lar o yüzden biraz korktum
Name check'e tak?lmazsan yeti?ir. Tak?l?rsan kuvvetle muhtemel yeti?mez.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
valla 10 haziranda girip 15 haziranda almakta büyük ba?ar? ya![]()
e?er vizeyi verirlerse sorun olmaz. ben ilk giri?imde vizeyi ald?m ayn? gün ak?amüstü 5 gibi ups den mesaj geldi "kargonuz elimizde" diye. ertesi gün ö?len 1 gibi elimdeydi pasaport. tabi bide izmite geldi bu ?ehir de?i?tirmede var.
arkada?lar bugün gittim vize görü?mesine gayet kolay geçti ald?m vizeyi ups e de adresi falan verdim. art?k pasaportun gelmesini bekliyorum.
hadi hay?rl? olsun. iyi bir yaz geçirirsin umar?m![]()
hay?rl? olsun kardesim
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
ben de bugün gittim. 4 arkada?la beraber gittik hepimiz de ald?k. bizden önce alamayanlar da oldu, onlar? gördükçe gerildik ama gi?elerin önünde dola??p neler sordu?unu ve söylenenleri anlay?p anlamad???m?z? kontrol ettik. acaip bi heyecand? ama konu?maya ba?lay?nca hepsi uçup gitti. iyi bi üni.den gidiosan not ortalaman? sormuolar bile ve ingilizcen iyiyse. numaram okununca hemen ko?tum:
b-ben
-görevli
b- mrb nas?lsnz?
- mrb (o s?rada naslsnz dedi?imi duymad? bi ?eylerle ilgilendi?i için)
-odtüden mi geliosun?
b- evet
-bölümün ne
b-ingilizce ö?retmenli?i
-gerçekten mi? peki seviyo musun ingilizceyi?
b-evet seviyorum.
-ne zaman mezun olacaks?n?
b- 2 y?l sonra 2012de.
- united statesde ne i? yapacakc?n?
b- housekeper ya da server olarak çal??aca??m henüz kesinle?medi.
- hangi eyalete gidece?ini bilio musun?
b- evet virginia ya gidece?im.
- tamam vizen onayland? ......... ups falan
b- thank you)))
- have a good summer
i?te böyle çoook tatl? bi kad?nd?. ankarada 1. gi?ede![]()
ayr?ca arkada??mn geçen y?l bi dönemnde ortalamas? 1.59 mu? kümülatifi 2.2 galiba ya da 2.02 hiç sormam?? bile ingilizcen çok güzel falan demi? vermi? hemen.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks