Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wildwood konaklama

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart wildwood konaklama

gecen yaz wildwood da çal??m??t?m.
    yeni giden arkadaslara bir kaç tavsiyem var. en önemli sorunlardan birisi konaklamad?r. ev sahipleri fazla para kazanmak icin kücük odalara fazla say?da insan? yat?r?yorlar. 3 katl? bi villa düsünün her hatta 2 oda oldugunu düsünürsek her odada 4-5 ki?i kal?yor. yani bi katta 8-10 ki?i kal?yorsunuz. o 10 ki?i ayn? lavabo tuvalet mutfag? ortak kullan?yor, tan?mad???n yabanc? insanlarda dahil bunun icine. 3 katl? villada 25-30 kisinin kald?g?n? düsünürsek giri? ç?k?s herkes ortak kullan?yo, baya bi zor durum yani. h?rs?zl?klar falanda oluyor tabi. ilk gitti?inizde goruceksiniz 2-3 kere ew de?i?tirenler oluyor belkide sizde bu duruma düsüceksiniz. depozitiniz bosu bosuna yan?cak.
    ben gecen sene 4 arkadas?mla beraber cok güzel bi ew bulduk dier ewlerden cok farkl? rahat temiz. 30 ki?iyle beraber kalm?yorsun hersey sadece sana ait oluyor. isteyen arkadaslara ewin adresini werebilirim, wildwooda gitti?inizde zaten cok ew bakcaks?n?z orayada bakars?n?z. begenice?inize eminim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eğer stone harbor a yakın bi yerdeyse ev biz 5 arkadaş kiralamk isteriz ama fiyat konusunda ortalma bişey söyleyebilirsen çok sevinirim..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkada?lar yeni konu açacakt?m ama bu ba?l?kta bir konu varm??.Buradan Wildwood,NJ'de tavsiye etti?iniz konaklayacak yerler neresidir, payla??rsan?z sevinirim.4 ki?i Morey's Piers'ta çal??aca??z.Sizin kald???n?z tavsiye etti?iniz yerler varsa söyleyin, gidince hangisi iyi hangisi kötü bilmeden bi yerde kalmayal?m.Wildwood'da kalan arkada?lar yard?mc? olurlarsa çok sevinirim.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

selam gençler,

138 E Youngs Ave Wildwood NJ | Facebook

?unu buldum bi bak?n isterseniz. ama adamlarla ileti?im kurmak biraz zor mail istedim 7 saattir cevap gelmedi.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

cok ufak g?b? duruyor ama odalar ama tab?k?de karar? verecek olan y?ne oraya g?decek olan arkadaslard?r..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

oda ufak olsun hac?m ya o pek sorun de?il zaten genelde zaman d??arda geçer

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

reyes, sen wildwood'a m? geliyorsun?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ahriman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reyes, sen wildwood'a m? geliyorsun?
    yok ben olursa florence dey?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

wild wood da konaklama buyuk s?k?nt?ym?s bir cozum yolu bulan yada biz yard?m edebilecek kimse var m?.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Gencler ama hadi kac ki?i gidicek wild wood da konaklama onemli degil mi sizcede bi bilgisi olan tecrubesi olan tam net olarak paylasabilir mi lutfen.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı baboo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gencler ama hadi kac ki?i gidicek wild wood da konaklama onemli degil mi sizcede bi bilgisi olan tecrubesi olan tam net olarak paylasabilir mi lutfen.
    kaç?nda uçuyorsun? çok büyük s?k?nt? de?ilmi? ama uygun fiyatl? yer bulmak biraz zormu?. craiglist e girip ara?t?r?rsan evler vs var

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ben de s?k?nt? oldu?unu duymad?m konaklama konusunda.Kalacak çok yer varm?? ama 100 dolar civar?ndaym?? hep.80'e 90'a bulursan?z çok iyi diyolar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eminmisiniz sorun olmaz m? diyorsunuz bu arada ben 6 s?nda ucuyorum 1 2 gun new york ard?ndan wild wood a gecece?im. o bahsetti?in de sitemi acaba burdan bakars?n dedi?in. bir de new yorktan buraya ulas?m nas?l arkadaslar bileniniz varm?

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 27 mayista wildwood tarafina giden var mi?

tanisalim varsa.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

eminmisiniz sorun olmaz m? diyorsunuz bu arada ben 6 s?nda ucuyorum 1 2 gun new york ard?ndan wild wood a gecece?im. o bahsetti?in de sitemi acaba burdan bakars?n dedi?in. bir de new yorktan buraya ulas?m nas?l arkadaslar bileniniz varm?
    Port Authority'e gidiyosun. New Jersey Transit - Home dan seferlere bakabilirsin. 319 numaral? otobüsle Atlantic City'e gidiyosun.Atlantic City'den 552 numaral? otobüsle de Wildwood'a gidiyosun.Toplam 4.5-5 saat falan sürüyor san?r?m.45-50 dolar civar? da otobüs ücreti tutuyor.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı onurcan90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Port Authority'e gidiyosun. New Jersey Transit - Home dan seferlere bakabilirsin. 319 numaral? otobüsle Atlantic City'e gidiyosun.Atlantic City'den 552 numaral? otobüsle de Wildwood'a gidiyosun.Toplam 4.5-5 saat falan sürüyor san?r?m.45-50 dolar civar? da otobüs ücreti tutuyor.
    hocam 42,25 usd otobüslerin ücreti, art? 2.5 usd metro bileti

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

??te ben toplam yakla??k bi?iler söylemi?tim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

22 gün kald? daha ev yok odam yok hiçbir ?eyim yok sadece elimde uçak ve otobüs bileti ç?kt?lar? var

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

En kötü gidince gezer dola??r bulursun ya.Apart falan çokmu? da ço?u nette reklam yapm?yolarm??. Ondan bulam?yoruz yani.Asl?nda gidenler kald?klar? yerleri söyleseler bize iyi olurdu ama kimse bi?i yazmad?.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

evet aynen. daha önceki y?llar giden arkada?lar online olmuyor maalesef. ya ben tek ki?i kalabilece?im ekonomik, temiz bir yer bak?n?yorum. bir de ben oraya gece 1 gibi varm?? olaca??m. olmad? üç günlük otel rezervasyonu yapar?m bu haftaiçi. kendimi hiç rahat hissetmiyorum ya.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Kafan rahat olsun karde?im. Bi ?ekilde bulursun.Yine de en az?ndan 2 günlük hostel rezervasyonu falan yap.2 gün arars?n ve kesin bulursun.Her taraf apart doluymu?.Her ?ekilde bulursun.Bizim i?verenin yazd???n? kopyal?yorum aynen: "There is no need to worry, no one has been stranded without housing and we will make every reasonable effort to assist you in your housing efforts." En kötü biz gelene kadar otelde falan kal?rs?n, i?veren bize bulunca seni de al?r?z yan?m?za

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı onurcan90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafan rahat olsun karde?im. Bi ?ekilde bulursun.Yine de en az?ndan 2 günlük hostel rezervasyonu falan yap.2 gün arars?n ve kesin bulursun.Her taraf apart doluymu?.Her ?ekilde bulursun.Bizim i?verenin yazd???n? kopyal?yorum aynen: "There is no need to worry, no one has been stranded without housing and we will make every reasonable effort to assist you in your housing efforts." En kötü biz gelene kadar otelde falan kal?rs?n, i?veren bize bulunca seni de al?r?z yan?m?za
    eyvallah sonuçta organizasyon yetene?i olan milletiz ama ben biraz fazla stres yapt?m ya. fark?nday?m engel olam?yorum. evdekiler çok üstüme geldi art? olarak hat?r sormayan babam her görü?memizde kalacak yer ne oldu diyor.

neyse ?u ilk günler atlat?l?nca buluruz birbirimizi ben veya siz, birbirimize kat?l?r?z uyu?ursak. zaten araba alay?m evde kalmam da du? falan i?te

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

otobus biletini simdiden alabiliyormuyuz burdan falan netten yoksa gtti?imzde mi al?caz. bi arkadas alm?s san?r?m burdan otbs ucak bletm haz?r dio ama nas?l ald?g? soleyebilir mi. tekrar soluorum konaklama ayarlamak hmde dgru dzgn bi?ey sart. ben erken gidicem 8 haziranda orday?m in? bulablrm ev

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

otobus biletini simdiden alabiliyormuyuz burdan falan netten yoksa gtti?imzde mi al?caz. bi arkadas alm?s san?r?m burdan otbs ucak bletm haz?r dio ama nas?l ald?g? soleyebilir mi. tekrar soluorum konaklama ayarlamak hmde dgru dzgn bi?ey sart. ben erken gidicem 8 haziranda orday?m in? bulablrm ev
    selam özelden mesaj atay?m sana görü?elim istersen, ben de 10 haziran gecesi orday?m.

otobüs biletini internetten ald?m ben. nj transit web sitesinden. iki adet bilet alman laz?m; 319 numara atlantic city, 552 wildwood.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ozelden mesaj atam?orum galiba en son belli kotay? asmam gerekiyordu bana napt?g?n? nas?l ald?g?n? ozelden detayl? atarsan cok sevinirim olmad? beraber gidede biliriz ama ben ney work tan gitcem. bana bilet alma yolunu anlat detayl? sonra da beraerb gidip gidemicemizi konusalm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bide tren lemi gtmek iyi olur otobuslemi sence ben newyork tan direk atlantc city e gecsem daha kolay olr galiba

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben 18 haziran'da wildwood'a gidece?im.burdan giderken tek ba??ma gidiyorum yani yan?mda hiç arkada??m yok.O tarihlerde gidecek olan var m??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ev konusu tamamd?r çok rahat bir nefes ald?m. bir yere rezervasyon yapt?rd?m art? dan??man?m bir ev daha bulmu?. ilk geceyi geçirdikten sonra ertesi gün kesin hallederim diyordum zaten kendime. uykusuzlu?a hiç dayanam?yorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Nereyi buldun ahriman? Link varsa atabilir misin bakal?m biz de

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hac?m link yok maalesef. babam?n doktora hocas? wildwoodluymu?. o bir yerin telefonunu verdi. arad?k, görü?tük. bir gece için rezervasyon yapt?rd?m. dan??man?n buldu?u ev güzel ama

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)