Bence ocean city reçel fabrikasında çok iyi saat alırsın ayrıca çok güzel bir yer iyi para kazanırsın pennsylvania da çok ucuz bir eyalet vergiler düşÃ¼ktür ayrıca hersey e gittim çikolata fabrikası baya bir group tourlar geliyor sende orada görev alıyorsun onlara yardım falan ediyorsun çok zevkli bir iş ayrıca saatide güzel ama ne kadar saat alırsın tam bilmiom ama ben pensilvania ya da ocean city seçerdim nyc ye zaten gezmek için gitmek en iyisi. Hersey den zevk alacağının garantisini veririm gelenler keşke burada çalışsaydık diyorlardı ama dıştan ole gözüküyor belkiama bu ikisi fabrika olduğu için bence iyi para yaparsın ayrıca bulundukları yerlerde çok güzel yerlerde ikiside nyc ye 1-2 saat mesafede izinli gününde 15 dolara otobusle gezmek için nyc ya da atlantic city (ufak vegas
) a gidebilirisin

ama bu ikisi fabrika olduğu için bence iyi para yaparsın ayrıca bulundukları yerlerde çok güzel yerlerde ikiside nyc ye 1-2 saat mesafede izinli gününde 15 dolara otobusle gezmek için nyc ya da atlantic city (ufak vegas
Alıntı
Bookmarks