arkadaşlar amerikadan tr yi veya tr den amerikayı aramak 12voip diye bir programla gerçekten çok ucuz. hatta en son tr den amerikayı aramak bedavaydı12voip google'dan bulup indiriyosun üyelik açıyosun en az 10€ ödeyip 90 gunluk aktivasyon suresini baslatıyosun. tabi bunu kullanabilmek için internet olması gerekiyor skype tarzı birşey ve çok ucuz.birde siz amerikaya gittiğinizde sabit bir telefon varsa bulundugunuz yerde 24 saat konussanız koymaz. ben gittiğimde evdekileri calling cardla arayıp ankesörlu telefonun numarasını söyluyordum veya cep telefonlarına çağrı atıyordum çıkan numara amerika numarası olunca onlarda açmayıp 12voip uzerinden arıyorlardı ankesörlu telefonu ve rahatça konusuyorduk.
ilk baslarda kredi kartı bilgisi veriyorum yamuk olur mu ki diye dusuk limitli bir kartla yaptım işlemi ama 3 yıldır avrupa ve hatta tr içi ararken bile kullanıyoruz ne bir yamuk var ne bir sorun var. 90 gunluk sure sonunda kredimiz bitmediğinde bile hala daha kullanabiliyoduk. ki dusunun 90 gunde 10 euro bitmiyor o derece ucuz yani
tavsiye ederim.
herkese iyi watlar.

12voip google'dan bulup indiriyosun üyelik açıyosun en az 10€ ödeyip 90 gunluk aktivasyon suresini baslatıyosun. tabi bunu kullanabilmek için internet olması gerekiyor skype tarzı birşey ve çok ucuz.birde siz amerikaya gittiğinizde sabit bir telefon varsa bulundugunuz yerde 24 saat konussanız koymaz. ben gittiğimde evdekileri calling cardla arayıp ankesörlu telefonun numarasını söyluyordum veya cep telefonlarına çağrı atıyordum çıkan numara amerika numarası olunca onlarda açmayıp 12voip uzerinden arıyorlardı ankesörlu telefonu ve rahatça konusuyorduk.

Alıntı
Bookmarks