merhaba arkada?lar sitenin tüm yorumlar?n? okudum neredeyse ve hemen hemen herkes ?ikayetçi anlamad???m nokta ?ikayet edenlerin çokmu beklentisi oluyoda bukadar sorun ya??yolar. birde hemen hemen tüm ?irketlerle ilgili kötü yorumlar yap?lm?? buda demek oluyorki herkesin beklentisi farkl? oldugu için sorun ya?ad?m olarak de?erlendiriliyor çünkü kötü yorumlara göre hareket edeceksek hiçbir ?irketle gitmemiz mant?kl? de?il. Falanca bir ?irketle hem sorun ya?ad?m diyen var hem ya?amad?m her?ey mükemmeldi diyen var bu biraz ilgiç de?ilmi.
Bende karar verdim gitmeye ve ilk ozman denen ?irketle görü?tüm di?erleri ilede görü?ece?im. ozman bana çok para kazan?caks?n karl? dönüceksin falan demedi aç?kcas? di?er ?irketlerinde diyece?ini sanm?yorum çünkü küçük bir matematik hesab? yaparsan?z ayl?k nekadar para kazanaca??n?z ortaya ç?k?yor. ha diyen varsa ve siz buna inan?yosan?z bu sizin bilinçsizli?inizdir. ozman bana 2. bir i? bulabilrisen karl? dönebilirsin dedi. Tabi bu i?ide kendin bulacaks?n. ?irketin bir vaadi yok bu konuda. Birde oradaki harcamalarada dikkat etmezsen tabiki elinde para kalmaz![]()
Vize i?ine gelince sizin ingilizce seviyeniz kadar mülakata girece?iniz görevlide çok önemli bu noktay? unutmayal?m sonuçta onun insiyatifine kalm?? ayr?ca erken vize görü?mesine gidip red cevab? al?rsan?z 2. vize görü?mesine gitme hakk?n?z YASAL d?r. sizi engelleyen bir?ey yok.
Not konusuna gelincede notun 2.00 üzerinde olmas? elbet önemli fakat en önemli nokta yükselen bir ba?ar? girafi?i. ilk dönem 3 olupta 2 ye dü?en birinn ortalamas? 2.5 olsada bu onlar için bi ba?ar?s?zl?kt?r.
Bence en önemli nokta orada kendinize güvenmek ve disiplinli çal??mak sonuçta y?llar önce türkiyeden almanyaya i?çi olarak giden türkler 0 almanca biliyolard? ve i?leri haz?r falan de?ildi ama bi ?ekilde ba?ard?lar. Bence yan?n?zda 2 3 sa?lam arkada??n?zla gidin hem kendinizi yanl?z hissetmezsiniz hemde ba??n?za bir?ey geliceksede beraber gelsin
ayr?ca ilk görü?melerde saf biri gibi de?ilde bilinçli biri olarak her belgenin kopyas?n? elinizde tutarak yasal haklar?n?z?n fark?nda olarak durursan?z daha kesin cevaplar alabilirsiniz. Görü?ebildi?iniz kadar ?irketle görü?ün sonra karar verin. yorumlara fazla bakmay?n kendiniz karar verin çünkü ?irket çal??anlar?n?n forumlara s?zd??? çok belli eminim birçok ki?i anlam??t?r![]()

Alıntı

Bookmarks