Merhaba arkada?lar. daha önce 2 kez wat ile amerikaya gittim. bi çok konuda tecrübeli olsamda bu konu hakk?nda bi fikrim yok aç?kcas?.
bu yaz, yaz okuluna kalacag?mdan gidemeyece?im.
Ve seneye ilk dönemin sonunda mezun durumunda olma ihtimalim çok yuksek. merak etti?im ?ey bu durumdayken seneye ilk dönem ögrenci olacag?m için wat ile yeniden gidebilir miyim ? ya? s?n?r?ndan yana bi s?k?nt?m olmaz heralde 1986 aral?k dogumluyum. birde e?er wat yapamazsam amerikada yine çal???p orada kalabilece?im bir program var m? ? bilgisi olan arkada?lar?n ayd?nlatmas?n? rica ederim. sab?rla bekliyorum. bu arada internship diye bi?ey varm?? staj olay? onun içinde daha önce çal??m?? oldugum yerler de staj yapabilirmiyim ? BÖLÜMÜM fen edebiyat - Matematik. normalde bizde staj yok. böyle bir?ey mumkun mu ? TE?EKKURLER ...
NOT: konuyu yanl?? yerde açt???m? ?imdi farkettim. site yönetiminden çzür dilerim dalg?nl?kla yap?lm?? bir harekettir kas?t yoktur.

Alıntı

2010 - 2011 ö?retim y?l?n?n ilk dönemi okulu bitirip, sonras?nda da diplomam ve ?irketten gelicek evraklarla burda bir ?irkete ba?vurucam ve sonrada süreç ba?l?cak heralde. pasaport süresini uzatma vize falan filan.. tekrar tekrar te?ekkur ederim. umar?m sorunsuz bir süreç olur. 
 noel filan 
Bookmarks