ilk y?l 4.5 ay Gec aç?kland???ndan gidemedim
ikinci y?l 4 ay Gec aç?kland???ndan gidemedim
üçüncü y?l 15 gün Bu seferde ben gitmek istemedim
Al?n size tecübe
Hadi gözün ayd?n kanka in?. vizeyide al?rs?n s?ra ben ve benim gibi bekleyenlerde valla benimde 15 gün oldu @watken work and travel kaderimiz senle ayn? m? ne olacak içime öyle do?uyor so?udum yaa ...
bir arkada??m var ad? murat k?l?ç haliyle türkiyede binlerce murat k?l?ç var güvenlik soru?turmas?na tak?lm?? geçen gün dedim uçak biletini al art?k illaki al?caks?n vizeyi, arad?m konsoloslu?u benim dönemimde vize görü?mesine girenlerin incelemesini ta 22 hazirana atm??lar 1 hafta da ara?t?rsalar 1 temmuza nas?l yeti?icem demi?ti ..
3 May?s'ta girdim 18 May?s'ta aç?kland? ayn? gün ne istiyolarsa gönderdik 1 hafta geçti hala pasaport yok ortada belgelerini gönderip te vizesi bas?l?p gelen var m? acaba?
bugün geldi arkada?lar 10 dakka önce ?irket arad? pasaportuma bas?l? vizemin geldi?ini söyledi
76 günlük sanc?l? bekleyi? sona erdi benim için![]()
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Evet benimki de bugün aç?kland?. Fazla bekledi?im söylenemez, 12 gün bekledim. Ortalamam 1,80.
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Ya benim bu numara aç?klanana kadar 2 hafta neler çektim bir ben bilirim. Dün yollad?m pasaportu, kargocu elemana sordum ne zamana gelir diye. Belirli bir günü yok, bu aralar yo?un heralde, 1 hafta falan sürüyor dedi. Bi de vizemi bi görseydim dünya gözüyle.
Ds formumu falan imzalay?p vermi?ti konsolosluktaki eleman, almamam için bi engel kalmam??t?r umar?m.
yak?sikl?i bebe, sen istanbuldan m? ald?n ankaradan m? ?
Bugün arad?m konsoloslu?u görevliye ismimi verdim senin vizen dün bas?lm??t? san?r?m dedi bugün ups'e verilir yar?n elinde olur dedi bakal?m bekliyorum art?k yar?n?
Ankara ABD kons: 0312 455 55 55 gelmeyenler bi aray?p sorsun bence
1 haftay? gözden ç?kar zaten bu aralar bi yo?unluk var san?r?m herkesi güvenlik soru?turmas?na b?rakm??lar ondan uzuyo böyle yoksa 3-4 güne geliyodu normalde
Evet benim için de bekleyi? sona erdi az önce ?irketten arad?lar vizem bas?l? pasaportum gelmi? gidece?imiz günü beklicez art?k.
Sal? günü kargoya verdi?im pasaportum, vize bas?lm?? bir ?ekilde Cumartesi günü elime ula?t?. Dar?s? di?er bekleyipte kavu?amayan tüm sevdal?lar?m ba??na![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks