Whence I Would Like?
trajikomik![]()
yuh YUH YUH! allah?n mal? kimbilir kimin torpili ile girdi oraya ne i? yapt?g?ndan haberi yok, ?aka gibi
ben arkadaslardan biri beni kekliyo sand?m bi bakt?m numara cidden konsolsluk numaras? c?kt? bi de
ayr?ca kötü niyetli biride olsa hic süphe falanda etmez verirsin yani![]()
Whence I Would Like?
@calkan
Bende ne yapacag?m? bilemedim zaten neyse daha gitmeden bunlar geliyosa bas?ma gittigimde kim bilir nolur![]()
Whence I Would Like?
Beni de sen neden pasaportunu yollad?n diye aram??lard?.
Geçen seneki vizeyi bu seneki vize zannetmi? kad?n.
Buras? Türkiye![]()
her?eye ra?men dikkatli davranmak gerek, her isteyene istedi?i bilgiyi vermemek gerek. Ne malum doland?r?c? olmad???, ne malum senin üzerine i?letme kurmayacaklar?iyice sorgulad?kdan sonra ki?isel bilgilerimizi vermek gerek.
Ama kad?n bildi?in kimse burdan sevglerimi sayg?lar?m? iletiyorum yuhh yaniii,,,Yak?n gözlü?ün yoksa vereyim deseydin...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Onlar anca gelene gidene ba??rmakla u?ra?s?n yok niye bukadar belge getirmi?im ne gerek varm?? yok niye transkriptimi açmam???m ulan açsam busefer de niye aç?k diyecek
Bu sene konsolosluktaki gorevliler degismis galiba. Arkadas oyle dedi. Adamlar tam turkce bilmiyormus falan. O yeni gelenlerden biri olabilir![]()
Sometimes memories can kill...
normalde sorsan bunlar benim bütün secereyi ara?t?rm??t?r falan dersin .
ama görüyorsunuz yapt?klar? amelelikleri.. yine ayn? ?eyi dicem ben ABD yi biz Türkler gözümüzde cok büyütüyoruz..
Aynen sana kat?l?yorum bu konuda
Whence I Would Like?
hehebende makara yap?yorum ricdard
ENAN?YET
Yokluk kap?s? dar, girmesi zordur
'Benim! Ben! ' diyorsun, senden habersiz...
Ç?kar s?rt?ndan, at; ate?tir, kordur!
Benlik giysisinde, tenden habersiz...
“Enaniyet” terimi Arapçada, "ben" anlam?na gelen "ene" kelimesinden türemi?tir. Enâniyyet Benlik. Kendine güvenmek, gurur. Hodbinlik. Sadece kendine taraftarl?k. Her yapt??? i?i kendinden bilmek. Kendini be?enmek,,, Ego nun türkçesi![]()
Konu adeta Türk dilini güzel kullanma ve Türkçe kelime haznesini geli?tirme yönünde sapm??t?r
Konu kilit:P:P
Whence I Would Like?
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Güzel mesaj kayhan bencede biraz degi?ik bi üslubun var daha cok laf sokmaya cal?s?r gibi dostum.Daha sakin ol daha iyi olur
Whence I Would Like?
Payla??m forumu yaw buras?, Parla??m forumu de?il en ufak lafa parlamay?n arkada?lar, sakin olun arada olur böyle ufak tefek dokundurmalar, gülüp geçin lütfen olay? gerginli?e dönü?türmeyin...
Zaten bu konunun kilitlenme zaman? gelmi? gibi... umar?m @Fiorex de görmü?tür.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks