şarkıyı çok iyi buldum 1. lik şansımız yüksek.
şarkı iyi ama performans iyi değil ilk 5 te yer buluruz.
şarkı çok iyi değil ama performans durumu toparladı ilk 5 te yer buluruz.
hem şarkıyı hem de performansı begenmedim ilk 10'a girersek iyi.
bu iş böyle olmaz çok kötüydü utanç duydum.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
?ark?y? zerre kadar be?enmedim! çok isterdim be?enmek hatta daha iyi bir ?ark? beklerdim onlardan!
gruba kar?? öyle aman aman bi sevgim yoktur
ama ç?kt?klar? günden beri yükselerek ilerlediler o anlamda ba?ar?l?lar.
fakat ne ?ark? ne de ne anlatt??? belli olmayan sözleri etkilemedi beni.
sözleri bizzat çevirmi?tik okuldabirkaç mesaj? ayn? ?ark?da vermeye çal??m??lar ama pek ba?ar?l? olamam??, sözleri yazan her kimse! zaten bu tarz(rock)parçalar bu yar??ma için pek ideal de?ildir, hala ö?renemedi bunu trt. ayn? ?eyi mor ve ötesi de denedi, ki en sevdi?im gruptur ama olmad?! o y?l türkiye'de kim en iyi ç?k??? vs yapt?ysa pat hemen o yollan?yo eurovision'a. bu mant?ktan kurtulmal? trt art?k bence.
pop dinlemem ama türkiye eurovision tarihi boyunca en güzel ?ark?s?n? ve ba?ar?s?n? sertab'la yakalad?, ikinci en iyi de hadise nin parçayd?.
yani do?ruya do?ru
ama ?u var bu yar??ma zaten hiçbi zaman müzik ölçmedi
hep ba?ka durumlar?n etkisinde kal?narak oylar verildi vs
sistem de?i?ti falan deniyor detaylar? bilmiyorum, belki puanlar daha do?ru toplan?r! jüri vs vs...
ülkem ad?na destekliyorum onlar? tabi, ilk 10 a girerler büyük ihtimalleyani manga ba?ar?l? olabilir, hiç belli olmaz, ama 1. oluca??n? zerre kadar sanm?yorum
![]()
en iyi 5.oluruz
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
sertab bir ba?kayd? gerçekten. ?ark? güzeldi kalite vard? sertab da ve hakedilmi? bir ba?ar?yd? gerçekten.bir daha o ba?ar?y? elde edicek biri kim olur ?? akl?ma isim gelmiyo ?u anda. manga son albümüyle gayet güzel i?ler yapt? gerçekten. avrupada da ödül ald?. zaten o yuzden de manga kat?ld?. umar?m tr deki prestijleri zedelenmez ve iyi bi derece al?rlar.
ilk 3 deyiz.
12 points from Azerbaijan.![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Oylamalr?n tamamen politik oldu?unu göz önüne al?rsak,çok ba?ar?l? bir sahne ?ovu ve ak?lda kal?c?,ritmik bir pop ?rk?yla ç?kmad???m?z sürece 1.lik almam?z çok zor.Manga n?n ?ark?s? fena say?lmazd? bana göre ama bizi 1.li?e ta??maz.
Dü?ük seviyede yaz?lm?? bir ingilizce ?ark?,Ne anlatt??? belli amac? konusu olmayan ve ingilizce aksan olarak 0 olan bir grup(bunca zaman insan ing ders al?rd? hiç bir ilerleme olmam??) millete g?ptayla bakt?m bikaç ülke kendi dilinde söyledi ke?ke böyle bir ?ark?yla kat?laca??m?za türkçe olsayd? daha iyi ben olsam 3 puan bile vermem..
daha iyisini beklerdim aç?kcas? bende mangadan, ...in?allah bizi utand?r?r ve daha güzel bir sonuc al?r ama benim fikrim 12. oluruz.....
2.yiz arkadaslar.iyi sonuç
evet gerçekten bekledi?imin çok üstünde bir sonuç oldu iyide oldu. Rock ?ark? olmaz dememek gerekirmi? demekki. evet 1. de?iliz ama geri kalan ülkeler aras?nda da en iyiyiz i?teher ne kadar oylamada siyaset olsa da..
almanya birinci oldu mutlu oldum. sevimli, sempatik, tatl? ve e?lenceliydi![]()
youtube daki yorumlari okuyun arkadaslar manganin videosundaki. Herkes Turkiyeyi daha cok begenmis. Turkiyenin 1. olmasi gerektigini dusunuyor buyuk cogunluk. Ama siyaset su bu komsuluk olmadi. Rusya ile vizeler kalkti, 1 puan bile vermedi Rusya bize cok ilginc? 2.lik te iyidir ama
Ço?u ki?iye art? banada kapak olmu?tur bu sonuçilk 5 bile zor söylerken 2. olmak büyük ba?ar?d?r sayelerinde son 10 y?ldaki en ba?ar?l? ülke olduk 1 birincilik 1 ikincilik 2 tanede dördüncülü?ümüz var gönülden tebrik ve te?ekür ediyorum kendilerine
![]()
bu arada konuyu ba?latan BANA da kapak oldu bu durum ama iyi de oldu tr kazans?n ben böyle kapak olmaya raz?y?m![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks