şarkıyı zerre kadar beğenmedim! çok isterdim beğenmek hatta daha iyi bir şarkı beklerdim onlardan!
gruba karşı öyle aman aman bi sevgim yoktur
ama çıktıkları günden beri yükselerek ilerlediler o anlamda başarılılar.
fakat ne şarkı ne de ne anlattığı belli olmayan sözleri etkilemedi beni.
sözleri bizzat çevirmiştik okuldabirkaç mesajı aynı şarkıda vermeye çalışmışlar ama pek başarılı olamamış, sözleri yazan her kimse! zaten bu tarz(rock)parçalar bu yarışma için pek ideal değildir, hala öğrenemedi bunu trt. aynı şeyi mor ve ötesi de denedi, ki en sevdiğim gruptur ama olmadı! o yıl türkiye'de kim en iyi çıkışı vs yaptıysa pat hemen o yollanıyo eurovision'a. bu mantıktan kurtulmalı trt artık bence.
pop dinlemem ama türkiye eurovision tarihi boyunca en güzel şarkısını ve başarısını sertab'la yakaladı, ikinci en iyi de hadise nin parçaydı.
yani doğruya doğru
ama şu var bu yarışma zaten hiçbi zaman müzik ölçmedi
hep başka durumların etkisinde kalınarak oylar verildi vs
sistem değişti falan deniyor detayları bilmiyorum, belki puanlar daha doğru toplanır! jüri vs vs...
ülkem adına destekliyorum onları tabi, ilk 10 a girerler büyük ihtimalleyani manga başarılı olabilir, hiç belli olmaz, ama 1. olucağını zerre kadar sanmıyorum
![]()

birkaç mesajı aynı şarkıda vermeye çalışmışlar ama pek başarılı olamamış, sözleri yazan her kimse! zaten bu tarz(rock)parçalar bu yarışma için pek ideal değildir, hala öğrenemedi bunu trt. aynı şeyi mor ve ötesi de denedi, ki en sevdiğim gruptur ama olmadı! o yıl türkiye'de kim en iyi çıkışı vs yaptıysa pat hemen o yollanıyo eurovision'a. bu mantıktan kurtulmalı trt artık bence.
yani manga başarılı olabilir, hiç belli olmaz, ama 1. olucağını zerre kadar sanmıyorum
Alıntı

Bookmarks