Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: North Carolina - Corolla City

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart North Carolina - Corolla City

2007 yaz?nda gittim, daha do?rusu zorunlu olarak gittim, Belgelerimde Florida, Panama city yazmas?na kar??n oraya gitti?imizde onlar?n elindeki belgeye göre bir ay bir gun, bizim elimizdeki belgeye gore bir gün geç kalm??t?k i? ba?? için doly?s?yla onlar da bizden haber alamam?? ve i?e eleman alm??lard?. Cetusa'dan kevin abimiz sa?olsun iki günlük telefon trafi?inden sonra North Carolina'ya gitmemizi orada gerekli i?i bulabilece?imizi söyledi. Bu sebeple buruk ba?lad?.
    28 saat otobus yolculugu 6-7 otobus de?i?tirme vs can?m?zdan bezdirmi?ti.
    Daha sonras?nda bizi kar??layan CETUSA gönüllüsü Cathy teyze ve RAv4 jipi s?k?nt?m?z? hafifletti. Bizi 1 hafta Travelodge otel'de havuz mavuz her?eyiyle ag?rlad?lar. ARt?k çal??mak istiyorduk.
    FOOd lion'da i?e ba?lad?k, CETUSA ayarlad?. Bu s?rada bize evimizi de vermi?lerdi. Evimiz 4 katl? 6-7 odal? terasl? bir evdi. Haftal?k 100$ veriyorduk ancak de?iyordu. Turkish Kebap house olarak etrafta nam bile salm??t?k
    Markette önce stok i?indeydik, sonra deniz ürünlerine geçtim. Oraya gidince görürsünüz türkler cok azimli olduklar? i?in delemeyecekleri ta? yok
    7000 dolar haftal?k ka'r? vard? SEe food bölümünün amaçlar? beni alarak 10000 dolar yapmakt?, ama 1 ay sonunda türk zekas?n? kullanarak mü?teriyle birebir irtibatla 21 000 dolar yapt?k, bunun üzerine geçiçi olarak araba, imza yetkisi ve zamanlarda esneklik tan?nd?. Ayr?yetten ikinci aydan itibaren RAceway isimli yerde Garajda CArting arabalar?n? kontrol ve denetiminden sorumjlu oldum(ikinci i? olarka) bu i? cok daha zevkliydi, patronumuzla cok içli d??l?yd?k
    polon rus ve türktü çal??anlar.
    ?ehrin Co?rafi Yap?s?n? ac?klay?m az?c?k.
    OBX (outerbanks) yakla??k olarak 1 km geni?li?inde 150 km uzunlu?unda bir ada, sag? ve solu okyanus. ana karaya koprulerle bagl?, cok s?cak bir tatil yoresi, Zenginler buraya gelip haftasonlar? için 5-6 bin dolar verip bi r haftal?k size komsu oluyor ve nezih bir ortam var.
    Carsambalar? Corolla'da Tomato PAtch isimli, yerde European Student Partyleri oluyor. oldukça zevkli ve eglenceli.
    Bölgede 10 türk, 50 polon, 50 rus, 50 moldoval? vard? bi o kadarda bulgar ve slovenler.

Bölgeye gitmek isteyenler benimle ileti?ime geçebilirler.
    ?imdilik Bu Kadar.!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

yanl?? yere açm???m. Adminler alakal? yere ta??rlarsa faydal? olaca??n? dü?ünüyorum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

merhaba radhan bende 2008 yaz?nda north carol?nda columb?a sehr?ne g?tcem.gordugum kadar?yla sen?n g?tt?g?n yer ben?m g?tmekte oldugum yere yak?n.bana eger b?lg?n varsa columb?a sehr? hak?nda b?lg? ver?rm?s?n.s?md?den tesekkurler...

Alıntı rahdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007 yaz?nda gittim, daha do?rusu zorunlu olarak gittim, Belgelerimde Florida, Panama city yazmas?na kar??n oraya gitti?imizde onlar?n elindeki belgeye göre bir ay bir gun, bizim elimizdeki belgeye gore bir gün geç kalm??t?k i? ba?? için doly?s?yla onlar da bizden haber alamam?? ve i?e eleman alm??lard?. Cetusa'dan kevin abimiz sa?olsun iki günlük telefon trafi?inden sonra North Carolina'ya gitmemizi orada gerekli i?i bulabilece?imizi söyledi. Bu sebeple buruk ba?lad?.
    28 saat otobus yolculugu 6-7 otobus de?i?tirme vs can?m?zdan bezdirmi?ti.
    Daha sonras?nda bizi kar??layan CETUSA gönüllüsü Cathy teyze ve RAv4 jipi s?k?nt?m?z? hafifletti. Bizi 1 hafta Travelodge otel'de havuz mavuz her?eyiyle ag?rlad?lar. ARt?k çal??mak istiyorduk.
    FOOd lion'da i?e ba?lad?k, CETUSA ayarlad?. Bu s?rada bize evimizi de vermi?lerdi. Evimiz 4 katl? 6-7 odal? terasl? bir evdi. Haftal?k 100$ veriyorduk ancak de?iyordu. Turkish Kebap house olarak etrafta nam bile salm??t?k
    Markette önce stok i?indeydik, sonra deniz ürünlerine geçtim. Oraya gidince görürsünüz türkler cok azimli olduklar? i?in delemeyecekleri ta? yok
    7000 dolar haftal?k ka'r? vard? SEe food bölümünün amaçlar? beni alarak 10000 dolar yapmakt?, ama 1 ay sonunda türk zekas?n? kullanarak mü?teriyle birebir irtibatla 21 000 dolar yapt?k, bunun üzerine geçiçi olarak araba, imza yetkisi ve zamanlarda esneklik tan?nd?. Ayr?yetten ikinci aydan itibaren RAceway isimli yerde Garajda CArting arabalar?n? kontrol ve denetiminden sorumjlu oldum(ikinci i? olarka) bu i? cok daha zevkliydi, patronumuzla cok içli d??l?yd?k
    polon rus ve türktü çal??anlar.
    ?ehrin Co?rafi Yap?s?n? ac?klay?m az?c?k.
    OBX (outerbanks) yakla??k olarak 1 km geni?li?inde 150 km uzunlu?unda bir ada, sag? ve solu okyanus. ana karaya koprulerle bagl?, cok s?cak bir tatil yoresi, Zenginler buraya gelip haftasonlar? için 5-6 bin dolar verip bi r haftal?k size komsu oluyor ve nezih bir ortam var.
    Carsambalar? Corolla'da Tomato PAtch isimli, yerde European Student Partyleri oluyor. oldukça zevkli ve eglenceli.
    Bölgede 10 türk, 50 polon, 50 rus, 50 moldoval? vard? bi o kadarda bulgar ve slovenler.

Bölgeye gitmek isteyenler benimle ileti?ime geçebilirler.
    ?imdilik Bu Kadar.!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Columbia ?ehrine gitmedim. Ancak north carolina'n?n sahil'e yak?n olan yerleri ve outer banks gerçekten büyüleyici. Mahsun k?rm?z?gül'ün klipleri gibi bir okyanus var bundan ziyada ben gecen sene once florida panama citydeydim, Florida'dan N.C ye kadar tum sahil seridini gezdim, söyleyebilirimki en huzurlu ve en rahat yer bulundu?um yerdi.
    Ev kiralar? 75 dolard? haftal?k ancak ben 100 dolarl?k bi evde kald?m 3-4 katl? bir evdi. Turkish kebap house olarak da an?ld? bütün bölgede. 100 ki?iyi a?an house partiler vs vard?. NC nin tatil yöreleri genelde zenginlere hitap eden yerler dolay?s?yla maddi olarak yaz?n cok kalk?nan bolgeler.
    Eger 1 temmuzdan once orada oolursan ikinci i? seceneklerini kendin olusturabilrisin. cunku kolejlerin tatile girmesi cok etkiliyor o piyasay?.
    Araba alabilirsin 600 Dolara Dodge neon. Bisiklet almaktansa iki ki?i araba alabilirsin.
    Benzin 1 galonu 2.50 dolar'd? bu da turkiyeden 4 kata yak?n daha ucuz demek.
    Sana büyük olas?l?kla ayarlanan evde bir mikrodalga olaca?? için yemeyi içmeyi dert etme.
    Haftal?k yemek'e (Burger mc falan yapmazsam) 30 dolar veriyordum.
    Sigara kullan?yorsan 3,0 dolara iki paket marlboro kampanyalar?n? kac?rma derim.

Genelde gitti?im NC ?ehirlerinde ekonomik durum ayn? oldugu için bu yonden bir ac?klama yapt?m.
    umar?m yeterli olmustur.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

north carolina avon adas? hakk?nda bi bilgin varm??

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

cok sagol rahdan cok yararl? b?lg?ler verm?ss?n.in?allah iyi gecer bu wat ben?m ?c?nde...ben b?raz karamsard?m ama suan onu y?kd?m.iyi geçecegini dü?ünüyorum....

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Eminim ?yi gecer dodo. Bu y?l ben tekrar oraya gitmeyi dusunuyorum bakal?m hay?rl?s?.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Wrightsville Beach ile ilgili bilginiz var m??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bölgeye en yak?n büyük?ehir nereydi?washington yak?n m?yd??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bolgeye en yakin buyuk sehir Norfolk - Virginia. 100 mil kadar. zaten bu bolgenin en buyuk skintisi da bu. otobus vs de yok.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Asl?nda bölgede gidilebilecek ne mant?kl? yer Washington DC.O da tahminimce bi 4 saat falan sürer belki daha fazla bile.(Tabi özel arabayla) Virginia'da Norfolk'a falan gitmenizi önermem.Hiç bi ?ey yok.Virginia Beach fena de?il ama North Caroline sahillerinden hiç bi fark? yok.Bo?u bo?una o kadar yola gerek olmaz.
    ""Let the game begin""

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asl?nda bölgede gidilebilecek ne mant?kl? yer Washington DC.O da tahminimce bi 4 saat falan sürer belki daha fazla bile.(Tabi özel arabayla) Virginia'da Norfolk'a falan gitmenizi önermem.Hiç bi ?ey yok.Virginia Beach fena de?il ama North Caroline sahillerinden hiç bi fark? yok.Bo?u bo?una o kadar yola gerek olmaz.
    sahil falan ayni ama alisveris icin gidilecekse, ozellikle gunubirlik falan gidiliyorsa norfolk ideal. washington uzak kaliyo, evt 4 saat. norfolk 1 bucuk saat.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı cell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahil falan ayni ama alisveris icin gidilecekse, ozellikle gunubirlik falan gidiliyorsa norfolk ideal. washington uzak kaliyo, evt 4 saat. norfolk 1 bucuk saat.
    Ayr?ca al??veri? için Williamsburg'deki "Premium Outlet" i kesinlikle öneririm.2 saat sürer North Carolina'dan.Her ?eyi çooooook ucuza bulabilirsiniz.Özellikle Tommy, Levi's, Lacoste vb yerlerin ma?azalar? için gitmeye de?er.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhabalar..North Carolina Carwinds Theme Park'a gitmek istiyorum..Acaba bilgi verebilirmisini?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm ben bu yaz haziran ay?nda north carolina avon adas?nda froggy dog die bi restoranda çal??acam..bu konuda yer ve bölge ile ilgili bi bilgin yada deneyimin varsa payla?abilirmisiniz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)