2007 yaz?nda gittim, daha do?rusu zorunlu olarak gittim, Belgelerimde Florida, Panama city yazmas?na kar??n oraya gitti?imizde onlar?n elindeki belgeye göre bir ay bir gun, bizim elimizdeki belgeye gore bir gün geç kalm??t?k i? ba?? için doly?s?yla onlar da bizden haber alamam?? ve i?e eleman alm??lard?. Cetusa'dan kevin abimiz sa?olsun iki günlük telefon trafi?inden sonra North Carolina'ya gitmemizi orada gerekli i?i bulabilece?imizi söyledi. Bu sebeple buruk ba?lad?.
28 saat otobus yolculugu 6-7 otobus de?i?tirme vs can?m?zdan bezdirmi?ti.
Daha sonras?nda bizi kar??layan CETUSA gönüllüsü Cathy teyze ve RAv4 jipi s?k?nt?m?z? hafifletti. Bizi 1 hafta Travelodge otel'de havuz mavuz her?eyiyle ag?rlad?lar. ARt?k çal??mak istiyorduk.
FOOd lion'da i?e ba?lad?k, CETUSA ayarlad?. Bu s?rada bize evimizi de vermi?lerdi. Evimiz 4 katl? 6-7 odal? terasl? bir evdi. Haftal?k 100$ veriyorduk ancak de?iyordu. Turkish Kebap house olarak etrafta nam bile salm??t?k
Markette önce stok i?indeydik, sonra deniz ürünlerine geçtim. Oraya gidince görürsünüz türkler cok azimli olduklar? i?in delemeyecekleri ta? yok
7000 dolar haftal?k ka'r? vard? SEe food bölümünün amaçlar? beni alarak 10000 dolar yapmakt?, ama 1 ay sonunda türk zekas?n? kullanarak mü?teriyle birebir irtibatla 21 000 dolar yapt?k, bunun üzerine geçiçi olarak araba, imza yetkisi ve zamanlarda esneklik tan?nd?. Ayr?yetten ikinci aydan itibaren RAceway isimli yerde Garajda CArting arabalar?n? kontrol ve denetiminden sorumjlu oldum(ikinci i? olarka) bu i? cok daha zevkliydi, patronumuzla cok içli d??l?yd?k
polon rus ve türktü çal??anlar.
?ehrin Co?rafi Yap?s?n? ac?klay?m az?c?k.
OBX (outerbanks) yakla??k olarak 1 km geni?li?inde 150 km uzunlu?unda bir ada, sag? ve solu okyanus. ana karaya koprulerle bagl?, cok s?cak bir tatil yoresi, Zenginler buraya gelip haftasonlar? için 5-6 bin dolar verip bi r haftal?k size komsu oluyor ve nezih bir ortam var.
Carsambalar? Corolla'da Tomato PAtch isimli, yerde European Student Partyleri oluyor. oldukça zevkli ve eglenceli.
Bölgede 10 türk, 50 polon, 50 rus, 50 moldoval? vard? bi o kadarda bulgar ve slovenler.
Bölgeye gitmek isteyenler benimle ileti?ime geçebilirler.
?imdilik Bu Kadar.!![]()

Alıntı

Bookmarks