arkada?lar chair ride gidenlerde sosyal guvenl?k numaras? al?yormu b? b?lg?s? olan varm?

arkada?lar chair ride gidenlerde sosyal guvenl?k numaras? al?yormu b? b?lg?s? olan varm?
alması gerek bence. cunku SSN olmadan kaçak olarak çalışırsın anca. e buda wat işi olduguna göre alınması gerekir. amerikada her işi SSN ile yapıyorsun.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

peki nasıl alınıyo o biliomusun

sen new jerseyde bulunmussun hangi işi yaptın orda kayhan kardeş
ben NJ de bulundum ama tatil için bulundum orda çal??mad?m ama.ilk gitti?im sene i?verenim beni bi devlet dairesine göturmustu orada bir kaç evrak doldurmustum ve sonras?nda i? adresine gelmi?ti social security card'?m. ama o devlet dairesinin ad? neydi hat?rlam?yorum NJ de de o ?ekildeki devlet dairesine gidip alabilirsin gerekli evraklar? doldurup ev adresi verdikten sonra. onlar gönderiyorlar ev adresine. senin bi i? verenin olm?cak m? orada ? onlar da yard?mc? olurlar mutlaka. olmasalar bile yolda amerikal? birine how can i get a Social Security Card diye sorsan yard?mc? olurlar heraldeveya sponsorunun NJ de bi ofisi vard?r illaki onlarla irtibata geçip halledebilirsinde san?r?m.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

social security office e gitmen lazım...sevis i yaptıktan sonra ds belgen, pasaportunla falan gidiosun...3 hafta içinde adresine geliyo..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks