Merhaba arkada?lar,

Turkishwat.com'da olan yöneticilik görevimi an itibariyle b?rak?yor ve sine-i millete dönüyorum Görevi b?rakmam?n geli?en son olaylarla herhangi bir ilgisi bulunmamaktad?r. Yakla??k 2.5 ay öncesinde böyle bir karar alm??t?m. Turkishwat.com'da yönetici oldu?um süre içerisinde görevimi en iyi ?ekilde yapt???m?, sitenin yukar?lara t?rmanmas?nda az da olsa pay?m oldu?unu dü?ünüyorum. Bunu da bencillik olarak de?il bir gurur tablosu olarak gördü?ümü de ayr?ca sizlere iletmek isterim. Görevde bulundu?um süre içerisinde asl?nda WAT program?n?n iç yüzüyle daha net bir ?ekilde kar??la?t???m? da ifade etmek isterim. Bu programda dönen dalaverenin gerçekten haddi hesab? yok. Bir yandan siteyle ve üyelerle ilgilenirken, di?er yandan ?irketlerin sorunlar?n? do?rudan olmasa da dolayl? yoldan müdahil olmak, üstüne üstlük tehditlet almak insan?n can?n? s?km?yor de?il. Gerek mezun olmu? olmam, gerek çal???yor olmam, gerekse sa?l?k sorunlar?mdan ötürü bu görevi daha fazla yüklenemeyece?ime karar verdim. Bu noktada buradan baz? arkada?lar?ma da seslenmek istiyorum. Görevde bulundu?um süre içerisinde benim baz? konularda çat??an, anla?amad???m?z belki de bana söven arkada?lar?m?z olmu? olabilir. Sizleri k?rd?ysam hepinizden özür diliyorum.Bundan sonraki süreçte Turkishwat.com'da yönetici s?fat?yla de?il, normal üye kategorisinde zaman zaman yazmaya devam edece?im.

Hepinizi sayg? ve sevgiyle selaml?yorum....

Melih..

(Konunun spekülasyonlara yol açmamas? ad?na konuyu mesaj yaz?m?na kilitliyorum)