arkadaslar gecen forumda dola??rken gormustum b?r?n?n akrabas?m? ne p?ttsburgh da pizzac? dukkan? vard? oraya ugray?n falan dem?st? giden yada b?len varm? oray??

arkadaslar gecen forumda dola??rken gormustum b?r?n?n akrabas?m? ne p?ttsburgh da pizzac? dukkan? vard? oraya ugray?n falan dem?st? giden yada b?len varm? oray??

valla ben hiç gitmedim. ama ?öyle bi?eyle kar?? kar??yay?m onu aktaray?m. hala bana i? bulamayan firmam pitsburg da bir pizzac?da i? oldu?unu. sahibinin de türk oldu?unu. e?er son zamana kadar i? bulamazlarsa beni oraya yerle?tireceklerini söylemi?lerdi.bu pizzac?nn o pizzac? olmas? ihtimali acaba % kaçt?r?

Arkada?lar forumda CampusWat ad?nda bir üye var,onun day?s?n?n Pittsburgh da Pizza Palermo adl? ?irketi var,e?er ki CampusWat'a ula?abilirseniz size detaylar? aktarabilir. Hatta http://www.turkishwat.net/eyaletler-...ittsburgh.html bu linktende daha önceki yaz?lm?? olanlara ula?abilirsiniz..!

işte aradıgım cvplar buydu ya cok saolun mıllet..![]()

is smile abi büyük ıhtımal öyle aynı yere gıdıcez özelden bı konusalım senle

is smile abi büyük ihtimal aynı yere gıdıoruz özelden konusalım bı senle

is smile abi aynı yere gıdıcez sanırım özelden bi göruselım..

bızımde ole işte ya aynı baska iş olmazsa o iş olucak
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks