Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: roadshow

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

valla arkadaşlar ben garanti iş isterim maceraya giremem anlaşmamı yaparım ve anlaşma tarihim kadar iş yerimde kalırım diyorsanız roadshow veya benzeri organizasyonlarda iş verenlerle karşılıklı oturup anlaşın derim. ha eğer ben beğenmeyebilirim sonradan yerimi değiştirmek isterim derseniz birebir anlaşma yapmayın
    admin (at) turkishwat.net

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

ya arkadaşlar size bi sorum var:
    benim şirket sponsorlarından birinin new york da oryantasyon yaptığını, 2 gün boyunca bütün masraflarımızı karşılayacaklarını, hem de vizeye erken gidebileceğimi söyledi.ama bi problem var işin kesin belli olmuyor zannedersem.işte yazdıkları:
    ***diğerlerine göre farklı yerleştirme yapıyor ve erkenden vizeye gidebiliyorsun. Bunda da bölge (kuzey, güney...Amerika gibi) ve poziyon iş kolu seçiyorsun 3 tane ve bunlardan senin isteğine göre bir iş buluyor ve seçtiğin 3 taneden birine yerleşiyorsun. erkenden vizeye de gidebilirsin ve en önemli artısı Amerika'ya varışta 2 gün New York City'de bedeva konaklama ve oryantasyon sağlıyor yani gidişte NY'da görme şansın olur böylece. Bu seçeneği de değerlendirebilirsin.***

bu konuda ne dersiniz?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bu iş bana pek mantıklı gelmedi.. vizeye nasıl erkenden gidebiliyorsun? vize de en önemli belgeler ds-2019 formun ve işyeri ile yaptığın anlaşman. bu iki form konsolosluktaki görevliye şunu anlatıyor.. ''xxx adlı kişi firmamız ile iş anlaşması yaptı. şu tarihte gelecek ve işe başlayacak. sponsor firma da bu konuda ds-2019 formu ile bunu garanti etti''' bunlar vize de çok önemli..oryantasyona katılmak faydalı ama new york'da oryantasyona katılıp ne bileyim florida ya veya las vegas'a çalışmaya gidersen 100-150 dolar uçak parası ödemek zorunda kalırsınız. örneğin biz chicago'da oryantasyona katıldık.. new jersey de çalışmaya gittik. uçak biletleri 125 dolardı bizde 65 dolar ve 24 saat otobüs yolculuğu ile NJ'ye gitmek zorunda kaldık. oryantasyonda yemekler konaklamalar iyiydi. chicago'yuda gezdik ama bize 100 dolara patladı bu oryantasyon...

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

sana katılıyorum.ben floridaya gitsem,new yorka dan oraya gitmek çok masraf tutar herhalde.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

uçağı geçtim otobüsle bile gitsen 125 dolar bu sadece bi örnek tabi...sonuçta çok az kişi direkt çalışacağı yere uçuyor. türkiye'den fazla direkt uçuş yok zaten...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks