Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Endi?e tavan yapt?,21 gündür pasaportum gelmiyor

Hayalperest Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Endi?e tavan yapt?,21 gündür pasaportum gelmiyor

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

konsolosluktaysa gelir mutlaka..in?allah kargoda felan kaybolmam??t?r..forumda ups taraf?ndan pasaportu kaybolan biri vard? herhalde..ucak biletin cok yak?nm??..umar?m ortaya ç?kar..

Hayalperest Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

bugün per?embeye ertelettik uça?? ama can?m çok s?k?ld? bu duruma te?ekkürler,in?allah ç?kar ve sorunsuz giderim,upsden sorgulay?p konsoloslukta ç?kmas? daha korkunç oldu niye göndermiyolard?r ki?ve göndermem?lerdir 21 gndür

TW Üstün Hizmet Watç?s?
    Tecrübe Puanı
    18

?imdi ?öyleki pasaportun sana dönü? süresi konsoloslukdaki yo?unlu?a ba?l? olarak de?i?ir. Ertesi günde gelebilir 2 gün sonrada, 2 hafta sonrada.

Ayn? gün vizeye giren iki arkada??n pasaportlar? biri 2 gün içerisinde gelirken di?erinin ki 2 hafta içerisinde gelmi?ti.

Tabi senin süre 2 haftay?da geçmi?. 2 hafta oldu?unda aranabilirdi.ilk önce bu sorumsuzluk senin pasaportunu sormad???n için.ikinci derecede ise sorumluluk ?irketinin seni takip etmedi?i için.

Süre uzay?nca konsoloslu?u arayabiliyorlar.

?n?allah pazartesi kargoya verilir.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Hayalperest Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

te?ekkürler,in?allah sorun yoktur ve pazartesi verilir.
    hakl?s?n ?irketlere bu kadar güvenmemeli her?eyi s?k? bi ?ekilde takip etmeliymi?.

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

keske dah önce arasayd?n ama olan olmus art?k in?allah konsolosluktad?r..benm pasaport ben daha izmir yolundayken benden once g?tm?st? eve beysincda n?n dedi?i gibi yogunluktan san?r?m.
    kill them all-spartacus

Hayalperest Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

umar?m,ama dedi?im gibi ups konsoloslukta oldu?unu söyledi.

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    17

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

konsolosluk çok yo?un

Hayalperest Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

upsden sorgulama sonucu olarak konsolosluktan bize postalan?lmam?? denildi,buna güveniyorum pzt. konsolosluk aranacak bakal?m problem neymi??umar?m dedi?iniz gibi yo?unluktand?r.

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

o dert bendede var.10 mart ta vize görü?mesine girdim.yakla??k 3-4 hafta sonra ds 2019 filan gelmesiyle vizemin bas?ld???n? söyledi ?irketim.o zamandan beri ara ara ?irketimi aray?p pasaportumu ne zaman yollayacaks?n?z diye sordu?mda ne zaman istersen yollar?z diyorlar ama ne gelen var ne giden.20 haziran da benim gidi?im bende ?imdiden t?rsmaya ba?lad?m.en iyisi hergün onlar yollayas?ya kadar aramak.

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Acemi Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

benim 15 gün sorna geldi gelir sabret

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

geçen sene bi arkada??m?n bas?na böyle bir?ey gelmi?ti. acenta konsoloslukta demi?ti fakat arkadas?m arast?rd? konsolosluk göndermi?ti pasaportu. me?er kaybetmi?ler pasaportu yalan söylüyolar. olay?n asl? acentan?n di?er ?ubesine gitmi? pasaport. ama kimse ne bildirmi? ne umursam?? yani. acentan?n sorumsuzlu?u bence olay?n üstüne git tarihin çok yak?n.

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

banada bir aksilik filan var gibi gelmeye ba?lad?.en iyisi art?k hergün aramak.çünkü pasaportum olmad??? gibi ne ds 2019 belgesi ne sevis ödendi belgesi ne pasaport hiç bir?ey yollamad?lar daha.az da zaman kald?. (

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

bence önce sen arast?r konsoloslukta oldu?undan emin ol. aray?nca söylüyolarm? bilmiyorum istersen arkadas?ma sorar?m nas?l ö?rendi?ini. önce onun teyidini al bence

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

?irketim ilk vize bas?ld???nda vizemin bas?ld???n? pasoportumun ellerine ula?t???n? bildirdi.daha sonra ben bunlar? arad???mda ba?ta bulamad?lar dedim kesin kaybetti bunlar.1-2 saat sonra ?irketle telde konu?urken pasoportumun di?er pasoportlar?n aras?nda buldu?unu söylediler ve yollar?z yak?nda dediler ama gelen giden olmad?.yani konsolosluktan büyük ihtimal ?irketime gitti ama art?k ?irkette kaybolmu?ta olabilir.
    s?k?nt? hep ?irketimin sezon ba??nda antalya da ofis aç?p 3 ay sonra kapatmas? yüzünden oldu.burada ki ofis kapan?nca bizimle istanbul ofisinin ilgilenece?ini söylediler.onlarda ?u me?hur ilk wat düzenleyen ?irket oldu?u için çok yani fazla ö?renci yollad?klar? için bizi unuttular.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

ofis adresini niye verirsinizki,verin kendi adresinizi alin numaranizi kontrol edin durun,nerdeymis neler olmus.Sana sirket bunlari soylerken sen kontrol etmiyormuydun bilgisayardan.
    Peki.

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

walla anlatt???ndan sonra bende kaybettiklerini dü?ünüyorum aç?kças?. bence mumkünsü git ?irkete telefonla seni oyalarlar.

Hayalperest Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

azuhazu ofis adresini ben vermedim elbette.bana ?irketim amerikan konsoloslu?u sorun ç?k?yor diye art?k i?lemlerle ?irketlerin ilhilenmesini mi ne istemi? ondan dolay? i?lemlerle ?irket ilgilendi.yanl?? hat?rlam?yorsam sevis ücretini ?irketime elden verdim ?irketim ödedi falan filan.ds 2019 da vizemi almaya gitti?imden haz?r olmad??? için vizemde hemen belli olmad?.o yüzden vize görü?mesi sonras? ups e gidip kendi adresimi verebilme imkan?mda olmad?.bu olaylar akabinde pasaportum ?irketimin istanbul ofisine gitmi?.yani benden kaynakl? bir sorun de?il bu.

ayr?ca bir sorum daha olacak bu konuda.ben ilk kay?t yapt?r?rken ?irket bana ofislerinin oldu?u her ilde oryantasyon olacak gibisinden bir ?eyler söyledi fakat antalya ofisi kapand??? için san?r?m 2 hafta kadar önce ?irketi arad???mda oryantasyon için geldi?inde al?rs?n elden gibisinden bir?eyler söylediler bende az önce her ofisin bulund?u ilde oryantasyon yapacaz demi?tiniz ben birde istanbula gelemem dedi?imde "h?mmm" dedi kapand? konu.sorumda ?u:bütün ?irketler amerikaya gitmeden oryantasyon yap?yor mu?
    çok komik yada basit soruyor olabilirim ama tecrübesizli?ime verin.hiçbirimiz anam?z?n karn?ndan deneyimli watç? do?muyoruz sonuçta de?il mi?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

Kimse bilgili birsekilde donatilmadi tabi bu ne asabiyet,ciksin birisi desin cok komik soru sordun diye o zaman soylerdin erken olmus birisi.Zaten hala su jfk 24 saat acikmi konusuna karsiyimdir.
    Neyse su basit ve komik olmayan sorunun cevabina geleyim,her sirket bunu yapmiyor.Yapanlarda genelde hani bunlar ogrencilerle ilgileniyor,ogrencilerin verdigi paranin nerelere gittigini biraz kabarik gostermek icin tek kelimeyle bazen sova donusturulen birsey bu oryantasyonlar.Birsey bilmeyene mutlaka birsey katar ama gitmek zorunda felanda degilsin,emin ol.Onlarin soyleyecekleri ve bildiklerinden cok daha fazla seyi sana burdakiler anlatabilir.Site reklami felan yaptigimdan degil,zati site yonetimiyle de aram iyi degil Bu oryantasyon genelde ogrenciler diger sirketlerle karsilastirildiginda hani bunlarin daha cok hizmet verdigini dusundurmek icin yapiliyor.Belki su siteyi iki uc gunde bir takip ettiysen,bazi uyelerinde dedigi gibi gitmis gelmis gibi olursun.

(Kimse sazan gibi atlamasin,oryantasyonlar ise yariyor diye.Ben yaramiyor demedim.)
    Peki.

TW Üstün Hizmet Watç?s?
    Tecrübe Puanı
    18

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

azuhazu gerginli?i yakla?an amerika maceras?n?n stresine ver.sordu?um sorular komik olabilir diye kendim dü?ündü?üm için yazd?m ayr?ca.

Uçu?a Haz?r Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

Uçu?a Haz?r Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Benim de ayn? anda vize görü?mesine girdi?im arkada?lardan daha geç gelmi?ti pasaport. ?n?allah gelir, gecikmesi anormal bir durum de?il asl?nda, fakat sinir bozucu bir durum elbette...

Hayalperest Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

bugünkü geli?melerse ?öyle;
    ?irkete gittim,ve isim benzerli?i sorununa tak?lmam?n da %1de olsa ihtimal dahilinde oldu?unu söylediler y?k?ld?m,ama biletim per?embeye ertelenmi? durumda tak?lmam?? olmam? diliyoruz çünkü tak?lsam bir bildiri gelmi? olurdu deniyor.

Tek yapabildi?im ?irketten haber beklemek ve per?embe o uça?a binebilmek için dua etmek.

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

TW Üstün Hizmet Watç?s?
    Tecrübe Puanı
    18

?n?allah yeti?irsin.

Hayalperest Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)