azuhazu ofis adresini ben vermedim elbette.bana şirketim amerikan konsolosluğu sorun çıkıyor diye artık işlemlerle şirketlerin ilhilenmesini mi ne istemiş ondan dolayı işlemlerle şirket ilgilendi.yanlış hatırlamıyorsam sevis ücretini şirketime elden verdim şirketim ödedi falan filan.ds 2019 da vizemi almaya gittiğimden hazır olmadığı için vizemde hemen belli olmadı.o yüzden vize görüşmesi sonrası ups e gidip kendi adresimi verebilme imkanımda olmadı.bu olaylar akabinde pasaportum şirketimin istanbul ofisine gitmiş.yani benden kaynaklı bir sorun değil bu.
ayrıca bir sorum daha olacak bu konuda.ben ilk kayıt yaptırırken şirket bana ofislerinin olduğu her ilde oryantasyon olacak gibisinden bir şeyler söyledi fakat antalya ofisi kapandığı için sanırım 2 hafta kadar önce şirketi aradığımda oryantasyon için geldiğinde alırsın elden gibisinden birşeyler söylediler bende az önce her ofisin bulundğu ilde oryantasyon yapacaz demiştiniz ben birde istanbula gelemem dediğimde "hımmm" dedi kapandı konu.sorumda şu:bütün şirketler amerikaya gitmeden oryantasyon yapıyor mu?
çok komik yada basit soruyor olabilirim ama tecrübesizliğime verin.hiçbirimiz anamızın karnından deneyimli watçı doğmuyoruz sonuçta değil mi?

Alıntı
Bookmarks