Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
-Anten sorunu kenarda bi yer var oradan tutunca oluyor. Wifi ve normal antenin birlesme noktasi gibi biseymis. Insan eli elektrik gecirdigi icin oraya bastirinca sebeke gidiyormus. Plastik kilifla falan kullanilinca sorun olmuyor zaten. Ayrica yazilimla duzeltirler belki, ki yazilim cikacaginida acikladilar.

-Microsim olayini bilmiyordum. Boyle olmasi kotu oldu. Getirip kullanamaycagiz. Ben bizim operatorlerin hic bi halt yapacagini tahmin etmiyorum. Bi 1-2 yil daha klasik simcardlara devam gibi.
# Birkac gun once arastirma yaptim kendi sim kartinizi maket bicagi ile keserek rahatlikla kullanabiliyorsunuz ihtiyaciniz olan tek sey Micro sim kart adaptoru, E-bay'de 0,99$.

# Anten sorununu yazilim ile cozulemiyormus. Apple'in basin aciklamasi icin tiklayiniz.

Burada da forumdan bir kisi inceleme yapmis yer Turkiye herhangi bir cekme problemi yok!

Alıntı semih4718 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
almak isteyenler sakin almasin simdi bestbuydan 2 tane aldik arkadasla benimkinin kamera flasi calismiyordu
arkadasiminkininde 2 gun kullandiktan sonra sesi kesildi 2sinide geri werdik son olarak almak isteyenler apple store dan alin gelmeden 2 hafta once ve deneyin mutlaka
Iphone 4'u kontratsiz olarak Bestbuy'dan mi aldiniz, 599$ ucret ile?