Kullandigim bazi appler. belki isinize yarar
Taksimetre: Adindanda anlasilacagi uzere bildigimiz taksimetre. Bir yerden bi yere ne kadar yazacagini gosteriyor. Haritada var. 10 a yakin deneme yaptim ve sonuclar gayet basarili. Ayrica taksi cagir tusuna basinca taksi cagiriyor.
TTnet Wifi: Turkiyede ucretsiz ttnet baglantisi kullanabileceginiz yerleri gosteriyor. Sb, burger, havaalanlari vb. yerlerdeki baglantilar.
Alkolmetre: Ictiginiz alkolleri yaziyorsunuz. Kac promil alkol aldiginizi goruyorsunuz. Arac kullanmak icin tehlikeli falan gibi uyarilari var
Oyun olarak ISLASH: Bu oyuna bayildim. Eski windowsdaki wolfied oyunu. Hatirlarsiniz belki. Bi uctan diger uca kesip yaratiklari olduruyorduk alan daraltarak. Cok super yapmislar.
Hareket Saati: Iett, otobus, tren, vapur saatlerini falan gorebilirsiniz.
Seslisozluk: Bildiginiz ceviri sozlugu. Ayrica sesli soyleme ozelligide var.
Facebook, twitter, msn,skype zaten en gerekli seyler.
Motionx Gps: kaybolmamak icin birebir. Gittiginiz yollari kayit ediyor. Daha sonra bulundugunuz yerden geri donebilirsiniz. Veya adresini tam bilmediginiz arkadasiniza gittiginizde 2. kez adres sorma derdine katlanmazsiniz![]()
Usb disk: Olmazla olmaz program. Dosya yonetici gibi calisiyor. Ama dosya transfer falan olaylari super. Bence kacirmadan indirin. Cunku cok kisa surede ucretli olacak.
SInema kurdu: Turkiyede hangi salonda hangi film oynuyor. Hepsini gorebiliyorsunuz matineleriyle birlikte.
Angry Birds: Bir baska hosuma giden oyun. Sapanla kuslari yumurtalarinizi calan domuzlara atiyorsunuz. Zaman gecirmek icin birebir.
Talking Tom: Ailede ufak bi birey varsa superotesiKedi konusuyor. Ama sesi super. UFak kuzenime veriyorum telefonu. Ikisinin konusmalari gulmekten olduruyor bizi
Kedinin taklit sesi super olmus. (Ama ufakliktan telefonu almak sonra zor oluyor
vermiyor)
Yemeksepeti, Biletix: Siteleriyle ayni mantik.
Itavla: anlatmaya gerek yok
Simdilik bu kadar. Digerlerinide deneyince anlatirim

Alıntı
Bookmarks