Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 25 Sayfadan 1234511 ... SonuncuSonuncu
Toplam 721 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iPhone 4 meydana ç?kt?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Thumbs up iPhone 4 meydana ç?kt?

Apple, yeni iPhone 4 ak?ll? telefonunu resmen tan?tt?. iPhone 4'te en çarp?c? de?i?iklikler aras?nda LED fla? ve ön yüzde görüntülü görü?me için kamera yer al?yor. Ayr?ca kasay? çevreleyen çelik ?erit ayn? zamanda GSM al?c? anteni olarak görev yap?yor.

San Francisco'nun Moscone merkezindeki Worldwide Developers Conference 2010 toplant?s?nda Apple CEO'su Steve Jobs taraf?ndan tan?t?lan iPhone 4, 'Retina Display' olarak adland?r?lan yüksek çözünürlüklü ekran teknolojisi bar?nd?r?yor. 3.5 inç ebat?ndaki ekran 960x640 piksel çözünürlü?e, 800:1 kontrast oran?na sahip.

iPhone 4'ün kameras? 5 megapiksel ve HD kay?t yap?yor. 720p çözünürlükte saniyede 30 kare kaydediyor ve video çekiminde istenen noktaya odaklanmak için ekranda üstüne t?klamak yetiyor. Çekilen videolar yeni tan?t?lan iMovie adl? uygulama ile detayl? ?ekilde editlenebilecek.

Cihazdaki en önemli geli?tirmelerden biri beklendi?i üzere bataryada gerçekle?mi?. Jobs'un aç?klad???na göre iPhone 4'ün bekleme süresi 300 saat. Tam ?arj olmu? pille 10 saat video izlendi?i, wfi-fi ile 10 saat internette gezinilebildi?i belirtildi.

Yeni iPhone beklendi?i üzere iPhone OS4 i?letim sistemi kullanacak ama farkl? isimle. Zira Jobs, i?letim sisteminin ismini iOS4 olarak de?i?tidiklerini ve temel özelli?inin çoklu görev (multitasking) oldu?unu aç?klad?.

?lginç bir ba?ka yenilik Apple'?n, Safari internet taray?c?s?nda Google'?n yan?nda Yahoo ve Bing arama motorlar?n? da seçenek olarak sunmas?. ?steyen Safari ayarlar?ndan bu üç arama motorundan birini seçebilecek.

Görüntülü görü?me için ön yüzüne de kamera eklenen iPhone 4'te Skype benzeri bir uygulama daha tan?t?ld?. FaceTime ad? verilen uygulamayla iki iPhone 4 kullan?c?s? wi-fi a??na ba?l? olarak birbiriyle ücretsiz görüntülü görü?me yapabilecek.

iPhone 4, 24 Haziran'da ABD, Fransa, ?ngiltere, Almanya ve Japonya'da piyasaya sürülecek. Jobs, Temmuz ay?nda 18 ülkeye daha sevkiyat yap?laca??n? bildirdi. Yeni iPhone'un ABD'de AT&T mobil operatör kontrat?yla fiyat? ise 16GB bellekli olan? için 199 dolar, 32GB olan? içinse 299 dolar olarak aç?kland?. iPhone 3GS'in kontratl? fiyat? ise 99 dolara dü?tü.

iOS4 i?letim sistemi güncellemesi konusunda da konu?an Jobs, ücretsiz güncellemenin 21 Haziran'da yüklenebilece?ini bildirdi. Yeni i?letim sistemi iPhone 3GS taraf?ndan tamamen, iPhone 3G taraf?ndan da k?smen desteklenecek. Yani sistemin baz? özellikleri 3G'de çal??mayacak.

Apple bas?n toplant?s?nda ayr?ca iPhone ve iPad uygulamalar? hakk?nda bilgi verildi. Facebook'ta çok popüler olan Farmville ile popüler konsol oyunu Guitar Hero'nun iPhone ve iPad uygulamalar?n?n Haziran sonunda AppStore'da yer alaca?? bizzar yap?mc? firmalar?n CEO'lar? taraf?ndan aç?kland?.

iPhone 4 meydana ç?kt? - Ürün Rehberi - ntvmsnbc.com

Konu Roma tarafından (08-06-2010 Saat 01:26 AM ) değiştirilmiştir.
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

iPad'den vazgeçip bunu almaya karar verdim.

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

Ozellikleri super ama seklini sevmedim. Cizgiler cok keskin olmus. Eskisi daha iyiydi.

Ayrica multitasking ozelligini insallah yuzlerine bulastirmazlar. Iphone un en onemli ozelligi bi milyon program yuklense de en ufak bi yavaslama olmamasiydi. Multit. ile bakalim nasil olacak.

Bu arada yazim rengine bayildim
    Sometimes memories can kill...

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Sonyericsson'un eski bi modeline benzetiyorum, tam olarak hatirlamiyorum hangi model oldugunu
    Şirket Seçim Yönergesi

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

ya onu bunu bilmiyorumda romaa tüm planlar?m?n içine ettin

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

hehe
    Şirket Seçim Yönergesi

TW Üstün Hizmet Watç?s?
    Tecrübe Puanı
    16

hakkaten iyi olmus.gecenlerde haberini vermislerdi ama asparagas demistim dogruymus
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

hadi diyelim biz ordayken k?rd?lar aleti türkiyede.nerden baksann bi 700-750si olur muhtemelen belki yeni ç?kt??? için daha pahal?..napacaz roma söle bakal?m.madem böle bi?i yapt?n.traveldan m? vazgeçip k?s?tl?caz yoksa al??veri?ten mi?

Profesyonel Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

çok guzel b?r payla??m aynen butun planlar?m bozuldu su an ya acaba kontrats?z f?yat? ne kadar olur k? ya

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

Videosunu izledim supermis.

Ozellikle multit. ozelligini super dusunmusler. Bi uygulamadayken menu tusuna basinca en altta 4 tane icon geliyor. sol sag yaptirip istediginiz seye gecis yapabiliyorsunuz

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

600$ veririm.
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

Steve Jobs, “?nsan gözü 320 pikselin üzerini alg?lam?yor ama biz garanti olsun diye 326 piksel yapt?k” diyerek esprili bir ifadeyle yeni ekran?n kalitesini övüyor. :

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

Kontrats?z fiyat? 800 dolar civarlar?nda olacakm??...
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Question

at&t ile 16 GB 199 $ ve 32 GB 299 $ 24 Haziranda sat??a sunulacakm?? arkada?lar..! Fakat Türkiyede kullan?lmas? için san?r?m bu yaz henüz erken gibi,çünkü k?r?lmas? zaman al?r diye dü?ünüyorum. Sizce bu yaz al?n?p, Türkiyede rahatl?kla kullan?labilir mi..? Bu arada 3GS iphone'lar 97 $'a kadar dü?mü? durumda ilgilenenlere duyurulur..!

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Telefonun çizgileri çok sert olmu?.Sanki nokia'n?n en sesinin son modellerine benziyor.Ama tabiki al?r?m.800 dolar biraz fazla ama gitmi?ken en iyisini almak laz?m ?imdi yaa.Buraya geldi?imizde sadece bizde olcak olan bi telefon olcak.Baya bi iyi olur.Çok para yapamazsak art?k 3GS al?r?z.
    ""Let the game begin""

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    19

arkadaslar haziran sonunda kirilacagi kesinlesmisti zatn rahat olup alabilirsiniz tek sorunyeni ipad ve iphone 4 da microsim card kulllanilior daha turkiyedeki operatorlr sahip deil artik onuda keserek hallediliormus , oyuzden alabilirsiniz forumda okadar konuolmasina ragmen hala yok 229 dolar mis 99 dolara dusmus iphone alacam dien arkadaslar var bunlar kontratli fiyat 24 ay boyunca odeyecegin para yani...
    LIVE IS LIFE

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Eylül ekime kadar kesinlikle her türlü kopyas? halledilir bu telefonun.Bizim insan?m?z?n uzman oldu?u konu oldu?u için hiç ?üphem yok telefonun burda k?rd?l?p k?rd?r?lmayaca??na
    ""Let the game begin""

Uçu?a Haz?r Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

Bence yeni çizgileri çok dha iyi olmu? yeni iphone 4 ün yoksa orda o kadar para verip al?p gelicez bakan dicek mi aaa iphone mu i pod mu

Bu çizgilerle eski sürümlerden kendisini direk olarak ay?rm?? bence al?n?r çok da haval? gözüküyor yak?ndan görmek gerek tabi ki ny de 1 gün vaktim var incelicem bunu

Uçu?a Haz?r Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Bana hala cazip gelmiyor bu IPhone, kafaya koydum HTC HD2 al?cam bu yaz gidince. 1 GHz i?lemcisi var

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

htcyi bende dü?ündüm arkada??m..gerçekten çok inan?lmaz özelliklere sahip bi telefon.?öyle bi dü?ününce 2001-2002den önceki tüm oyunlar? çal??t?rabilecek kapasitede nerdeyse ama bestbuyda test etme imkan? buldumda..ekran? çok kötü..özellikle mutlituoch i.o gün o telefonu o kadar istememe tra?men bi anda so?udum yani bi denemeni tavsiye ederim...

TW Üstün Hizmet Watç?s?
    Tecrübe Puanı
    16

iphonun tokunmatikliginde bir telefon gelmedi gelmez
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Uçu?a Haz?r Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

o telefondaki ilk bak?lmas? ?ey ama touch..çünkü onun d???nda istiyosan pentium4 i?lemci koysun bi i?lem yapamass?nki

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Ben begendim seklini walla guzel olmus,ins cok pahali deildir de aliriz gidince.Buarada tam emin deilim ama ekranin ye eni ya da boyu biraz kucultulmus die duymustum,umarim o da yalandir

Hayalperest Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

Profesyonel Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

ya 800 dolar çok fazla ya bunu ?c?n x box dan saatten ve k?yafetten vazgeçmem gerek?yor onuda yaparm?y?m b?lm?yorum ama 600 ?se al?r?m bunu orada

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

Uçu?a Haz?r Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)