@liuf hakkaten kotu olmus sizinki uzulmemek elde degil 4 kiz bir de zor gercekten. Bu yaz sanirim krizden felan da olsa gerek herkesin durumu icler acisi. Ben 2008'de yaptigim work&travel a bakiyorum da gercekten inanilmaz sansliymisim kusursuzdu desem yeridir.

Las Vegas'ta ev olayini %90 cozdum gibi su an. 450$ a strip'r 5 mile uzaklikta bir amerikaliyla kalacagim gibi. Craiglist ten buldum tabikii. Bir de Decatur Blvd uzerinde bir yer var Amerika'li bir kiz ilani veren ama 375$ diyor maillesiyoruz su anda cok uygun fiyati ben yemek de yaparim felan diyo kesin organ mafyasi mumkun degil o fiyata degil mi?
Ayrica is de bakiniyorum garsonluk vb var gibi gorunuyor. Keske Vegas'tan bu kadar erken ayrilmasaydiniz sezonluk yer oldugu icin is bulmak daha kolay diye dusunuyorum.

Ben eger is bulur da vizem den dolayi calisamazsam direk yazarim buraya. ( Malum ben B1 ve B2 ile gidiyorum ) Evet ayni vize de 2 sini birden verdiler enteresan bir sekilde.

craigslist classifieds: jobs, housing, personals, for sale, services, community, events, forums mutlaka takip edin liuf. Her yere mail atin,ev konusunda da yardimci olurlar.

Ben 2008'de work&travel yaparken ilk isim housekeeper di dedim bunu yapmam zaten gelmeden 2 gun once degistirdiler sinir olmustum 10 gun zor calistim. O sirada da herkes issiz Turkler is ariyor ben cikinca hepsi yerime basvurmustu. Ben ciktim sonra dukkan dukkan gezmeye basladim. Hi diye giriyordum sonra hemen Are you hiring diyordum basliyorduk sohbete. En az 50 tane application doldurmusumdur yilmadan
Sonra bir fransiz restaurantinda is buldum isverenler amerikali tabii. Herkes Ingilizce konusuyo full American bulunmazdi bir work&travelci icin. Dishwasher olarak girdim cok calisip azmettim 2 haftada step up oldum busser Tabii bizim komiler gibi degil bahsis de aliyorduk kar uzerinden cok iyiydi parasi. Sonra onlar haftada 3 gun shift verdiler para yetiyordu ama 4 gun canim cok sikiliyodu. Derken yine is bakindim bos gunlerimde baska bir is buldum wet&wild da hep calismak istedigim bir yerdi Orlando'da bilenler bilir. Soora vizem bitene kadar orda calistim. Zaten ben gittigimde Eylul idi tum Turkler donmustu yine herkes American cok iyiydi birebir sohbet. Kasiyerdim bu arada orda bos kalinca surekli laklak.
Neyse ayakustu work&travel imi anlattim. Ha bu arada Bella Casa villalarinda kaliyorduk aylik 1600$ ama 8 kisi olunca 200$ oluyodu havuzlu fitness center li inanilmaz lux idi zaten. 4 Ukrayli kiz 2 Turk erkek 2 de Ukraynali erkek ama hepimiz hala gorusuruz cok iyiydi ortamimiz. Hatta Ukrayna'ya gidecegiz o sekil.

Neyse yahu ayakustu kendi work&travel imi anlattim Ama anlatmak istedigim bol bol sorusturman oyle 10 hafta kaldi diyerek sabrederek gecirmemelisin. Hayatinda yasayabilecegim en buyuk tecrubelerden birisi bu gercekten. Yeter ki aktif ol ve basla bir an once is bulmaya. Sonra gelmek istemiyorsun inan bana

Neyse yardimci olabilecek bi site daha vereyim :

coachsurfing.com burdakilerden de yardim isteyebilirsiniz. Cekinmeden isteyin hic supheniz olmasin.

Bol sans umarim her sey yoluna girer.