Merhaba,
Benim birkaç önerim var umar?m yard?mc? olur.
1-Senin gibi çal??t???n yerde eminimki ba?ka watç?lar vard?r. Onlar?n kald??? yerde geçici bir süre kalmak için rica edebilirsin.
2-?? yerinde çal??an di?er görevli vb. ki?ilere sorabilirisn, çevrede kirada vb. kalbilece?in yer olup olmad???n?.
3- a?a??daki istede new jersey avalon için yaz?lm?s baz? ev ve i? ilanlar? var. belki bir ?eyler ç?kar oradan..
New Jersey ilanlar kiralik satilik is ev araba bakici ariyorum
4 - New Jersey için haz?rlanm?? facebook grubunda birkaç ilan var...
New Jersey Turk | Facebook
5- Bu linkte Nj deki türk lokantalar?n adresleri mevcut..Belki sana yak?n ve yard?mc? olabilecek birkaç yer bulabilirisn..
AMERIKADAKI TURK TURKISH RESTAURANTS AND BUSINESS LIST MANHATTAN
Turkish Restaurants
Umar?m yard?mc? olur bu secenekler sana....
Ayr?ca senin için bir ?ey daha buldum,
New Jersey Avalonda, Pizzeria isimli bir ?irkette work and travel ayarlayan bir dan?sman ?irketin web sayfas? a?a??da. Ama türk de?il.. türkler varm? baska bilmiyorum o cevrede, fakat Pizzeria denen yeri bulursan ev konusunda yard?mc? olabileceklerini dü?ünüyorum di?er watc?lar?n.....
Summer job in Avalon, NJ, for Work and Travel program participants - students jobs in a pizzeria
i?ine yarar bir?eyler daha c?karsa buraya eklerim...Bol ?ans..
Belki ?uda i?ine yarayabilir...
Tam olatrak yerini bilemiyorum ama, kusura bakma e?er alakas?z bir yerse...
Nj Avalon taraflar?nda bir kamp alan?....
Avalon CampGround
Çad?rl? konaklamaya müsait...En kötüsü bu tarz bir yere girip, çad?r al?p kal?rs?n ...
Son olarak,
NJ de ve Avalon çevresinde,, ö?rencilerin konaklayabilece?i yerleri içeren a?a??daki sitleride sana yollamak istiyorm..Genelde üniversite ö?rencileri için konaklama yerleri mevcut..
Umar?m i?ine yarar...
New Jersey Student Housing
New Jersey Apartments | College Student New Jersey Apartments
Advanced Search
Rider University Apartments For Rent - Hutchinson Mills, Trenton, New Jersey
Wildwood Crest New Jersey Vacation Rentals - Vacation Home Rentals Wildwood Crest New Jersey - Yahoo Travel
merhaba rasb yerini tam olarak bilm?yorum ancak stone herbora yak?nsan orda italian garden diye bir pizzac? var sah?b? cok ?y? b?r yunanl? orda hem cal?sab?l?rs?n hemde onun ust taraf? ogrenc?ler?n kald?g? b?r ne v? pans?yon g?b? b?r yer b uyuk ?ht?malle orda su an turklerde kal?yor denemen? tavs?ye ed?yorum
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks