İmza mı, ne imzası, imza ne arar la bende...
kardesim gecmis olsun, bir sorun olmaz vize alman kesinlikle gidecegin anlamina gelmiyor.. tek sorun sirketinden para iadesinde olabilir o kadar..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
üzüldüm ya..geçmi? olsun karde?im..özgüründe dedi?i gibi ?irket d????nda bi problem ç?kmaz.ama sen bence dersler konusunda çözüm aray?p gitmeye bak...
?irketten de para konusunda zaten fazla bir umudum yok. 395 dolara self kat?lm??t?m o yüzen o ordan para ç?kmaz bana![]()
üzüldüm valla ya...
durumuna üzüldüm arkada?im ama senin yerinde olsam wat? seçerdim. sonuçta amerikaya bu ?ekilde gitme firsatin bi daha eline gecmez ama okulun bi ?ekilde elbet biter. hazir vizeyi de alm??s?n, self de gidiomu??un.
Ki benim durumum seninkinden çok daha vahim olmas?na ra?men ben wat? seçtim.
Gecmis olsun arkadas?m, ben olsam wati bosverip okulu bitirmeye bakard?m ki san?r?m sen de öyle yapacaks?n, ho? bnm de ilk donem ortalamam 2.25 ken ikinci donem 1,53 e dü?tü ama biz de 1. S?n?fta kalma olmad?g? için dersleri erteledim ve suan Amerikadayim![]()
bende sar? ve cell in dü?üncesine kat?l?yorm...belkide hayatta bi daha eline geçmeyecek bi f?rsat olabilir...
bende arkad?lar?m gibi dü?ünüyorum bi farkla eger 2.kez falan gidiyorsan okulu tercih et ama ilk kez gidiyorsan tercihin wat olsun..Ben olsam öyle yapard?m yani..yinede senin karar?n..
kolay gelsn..
saolun arkada?lar ... ben zaten okulu bir y?l uzatm?? birisi oldugumdan okulu seçmek zorunday?m. okul zaten bir y?l uzad?. wat a da geçen sene kat?lm??t?m. nasip olmad? diyecegim ?imdilik. belki seneye okulu bitirince giderim...okul uzamam?? olsayd? ve wat a hiç kat?lmam?? olsayd?m ben de zaten wat ? seçerdim...
tekrar hepinize iyi watlar...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks