Work and Travel
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 15 Haziran Vize Görüþmesi (S.o.S help me!)

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 15 Haziran Vize Görüþmesi (S.o.S help me!)

Merhaba arkadaþlar,

Ben wat ile katýlamadým ortalamam yerlerde olduðu için cesaret bile edemedim baþvurmayý hatta buraya yazavaktým 0.xy li ortalama ile vize alabilirmiyim diye konu açmak istemedim doðal olarak

Dil için gitmek istiyorum.Pasaport tamam randevu aldým.Ama baþka hiçbirþey yok

Dýmdýzlak gidecez bu gidiþle
    Neyse arkadaþlar þimdi durumumu izah edeyim sizlerin deðerli fikirlerini alayým.

Dil okuluna gideceðimi söylemiþtim daha önce tennesse ye gidecektim ama sonradan vazgeçtim rotamý nyc ye çevirdim.Amacým oraya gidip dil okullarýna yerinde görüp beðenip kaydolmak.Ne derece fayda saðlar dilimi geliþtirmeme orasý ayrý bir konu ama hem biraz açýlayým hem gezip göreyim istiyorum.Study&travel yani amacým.
    i-20 belgesi almadým bu yüzden.Þimdi bi yerden alýp beðenmeme durumunda baþka yere geçme kayýt olma kaydý silme ücret ödeme baþvuru gibi prosedür ve külfetten kaytarmak istedim biraz.

Turist vizesi için baþvurdum.

Ön rezervasyon yaptým uçak bileti için.
    Bir hostelede rezervasyon yaptýrdým.Gerçi bir tanýdýðýmýn yanýnda kalacaðým ama onu karýþtýrýp görevlilerin kafalarýný karýþtýrmak istemedim.Sonuçta göçmen olmama yardýmcý olabileceðini düþünebilirler diye düþündüm.
    seyahat tarihimi 30 haziran 23 temmuz arasý yazdým.fazla uzun kalmayacaðýmý sadece nyc ve çevresindeki bir kaç eyaleti turistik amaçla gezeceðimi belirteceðim.Bu doðrultuda ds-160 i doldurdum ama daha onaylamadým.
    Ýngilizce mühürlü onaylý transkript ve öðrenci belgelerim hazýr.Banka cüzdanýmý ayarladým kredi kartý extrelerimi çýkardým.Yanlýz benim sponsorum dayým olarak görünecek.Anne babamdan daha kabarýk bir banka cüzdaný gösterebildiði için onu tercih ettim.Nasýl bir prosedür uygulanýyor burada.Dayým ile ilgili ne almalýyým orda sunmak için.

ve ds-160 belgesi ile ilgili birkaç sorum var
    salý günü 8:30 randevum var ve ben daha ds-160 i doldurmadým.
    en geç 2 iþ günü içerisinde doldurmam gerektiði söyleniyor.Sorum çýkar mý dersiniz? 1 saat içinde yorumlarýnýz doðrultusunda kaydedip onaylamayý düþünüyorum.

step1 de kimlik bilgileri kýsmýnda
    City of Birth
    ve
    State/Province of Birth
    var
    ben city of bird'e nufusa kayýtlý olduðum ilçeyi yazdým.Kimlikte doðum yeri olarak geçiyor.
    State/Province of birth e Ýlçenin baðlý olduðu ili yazmam gerekli mi? farkeder mi birþey? mantýken yazmam gerektiðini düþünüyorum ama baþka bir wat forumunda resimli anlatým yapýlýrken sadece ilçe yazýlmýþ ve il yazýlmasý gereken yer boþ býrakýlmýþ.Bende ayný þekilde mi yapmalýyým.SÝzler nasýl yaptýnýz?

ve 140 dolarlýk baþvuru ücretinide henüz yatýrmadým pazartesi günü yatýracaðým.Hep üþengeçliðim son dakikaya býrakýyor beni.Bu yüzdende bir problem çýkarmý sizce?
    Sorularýmýn devamý gelecek Teþekkürler.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

2. kısım sorularım geliyor arkadaşlar ds-160 da ilerledikçe: )
    Şimdi pasaportu aldığım yeri soruyor
    yine city ve State/Province *If shown on passport
    kısımları var
    Ben pasaportu Adana'dan aldım.Pasaportu aldığım şube Adana'nın merkez seyhan ilçesi sınırlarında.Yani Adana diye biryer yok aynı ankara istanbul gibi büyükşehirlerde olduğu gibi.
    City ye Adana mı Seyhan mı yazacağım
    City ye Seyhan yazıp State ye Adana mı yazacağım
    pasaportta Adana valiliği pasaport dairesi bilmemme Adana yazıyor seyhan filan hiç geçmiyor direk stateye adana yazıp city i boş mu geçeceğim.Teşekkürler

EDİT
    SADECE State ye Adana yazıp city i boş bıraktığım zaman cityi doldurmadan geçemezsin diyor.Bende city e adanayı yazıp stateyi boş bıraktım.Sorun olur mu?

EDİT2

Contact Person or Organization in the United States

Arkadaşlar burayı es geçme şansım yok mu? kimi yada nereyi yazmam gerekli?
    Konu Nitrous tarafýndan (11-06-2010 Saat 09:05 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)