isinle ilgili terimleri ogrenmeye bak o yeterli olur
ben sadece beefleri k?zart?yorum arkaday?m yani konu?ma ortam? çok oluyot öglenden sonra özellikle konusuyoruz insanlarla ama anlayam?yorum![]()
bu arada akdeniz üniversitesindemi okuyorsun
Bo?veeeer normaldir.....ayn? ?eyi bende ya?ad?m,, ilk 2 hafta.....
zaten çok fazla konusma ortam? olmuyor, onu getir bunu götür,,, i?te ilk 2 hafta istedikleri seyleri ve yemeklerin nas?l haz?rlanaca??n? ö?reniyorsunn,,, tursu,, milk shake, falanfilan....
Sonralar? ac?l?yorsun, muhabbete giriyorsunn,, son ay?ndada e?er iyyisen i?te, seni rac servis penceresine verirler...........bende oyle olmustu.....i?le ilgileniyor gibi davran ve çevrenden bir?eyler kapmaya bak, insanlara sorabilirisn, yard?mc? olacaklard?r i? ile ilgilii...sonrada genel muhabbete girersin...fakat gündüz ve sabah sattleri yo?un oldu?u için bu muhabbet zor olur,, ben ak?amdayd?m genelde, rahatt?,, hiçte de?i?tirmedimmmmm......
kolay gelsin
aynen öyleben arkada çal???yorum öne geçmek te istemiyorum arkada fazla manager de olmuyor ondan iyi oluyo.Bi?ey sorucam ben 3 gün ilk hani geldiginde giri? yap?yorsunya kasaya numaram? bilmiyordum 3 gün giri? yapmad?m daha sonra söyledim i?te böyle böyle diye bi sorun olmaz dediler bir sorun olmaz demi?bi bilgin varm? acava.Ya aç?kcas? ben ingilizcemi geli?tirmek için geldim sadece ama zencileri anlamak çok zor yine beyazlar biraz daha yavas konusuyor
bi?i olmaz al???rs?n bende pazartesi baslayacag?m heycanl?y?m ama mumkun ldugunca insalarla konusmaya cal???yorum al??mak için cal???rken daha zo olacak
Universitelerin ucretsiz kursu olmaz. Hatta normal ozel kurslardan daha pahalidir. Ayrica okula gideceksen ne zaman calisacaksin. Fazla para kazanamazsin.
Zamanla alisirsin. Ilk 1-2 hafta herkese oyle oluyor.
Bende ilk gun metroya binememistim kadin 2 saat anlatti bilet alamadim en son kapiyi acti gec bedava demisti. Ama artik az bucuk insanlarin ne dedigini anliyorum.
Sometimes memories can kill...
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
bnm kald???m yerde kilisede bedava ingilizce kursu veriyordu hemde s?n?fta 10 ki?i felan oluyordu bire bir yani.ben fazla gitmedim ama gidenler faydas?n? gördüm.hem di?er milletlerden insanlarla geliyo cevren geli?ir![]()
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
arkada??m benimde ingilizcem iyi de?ilde hiç korkma insanlar çok cana yak?n nas?l yap?lacag?n? gösteriyorlar zaten ben haftal?k 35-40 saat aras? çal?s?yorum 2 gün off günüm var di?er günler ya 7 yada 8 saat her hafta de?i?iyo onlarYak?n?mda kilise var asl?nda i?e giderken görüyorum bi kaç hafta geçsind ebak?cam hepsineben para kazanmak için gelmedi ingilizceme katk?da bulunur diyerkten geldim ondan yani
pek? nette nas?l g?r?yorsun?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
evet arkad?lar 6 saatten fazla çal?s?nca break almak zorundas?n yar?m saati geçmiyor bnm çal?st?g?m yerde oda çal?st?g?n saatten dü?ülüyor.Nete otelen giriyorum ben otelin wireless? var.Arkada?lar e?erki yan?n?za lap top götürecekseniz tlf almya gerek yok woip raide rprogram?n? yükleyin çok rahat edeceksiniz
o program ne i?e yar?yor
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
?öyle anlatay?m ?imdi bu program ile ben kendi yapt?g?m sekliyle anlat?yorum 10$ yüklüyorsun 90 gün boyunca türkiyedeki sabit hatlar? ücetsiz olrk aiyabiliyorsun haftal?k 60 dk sana süreveriyor haftal?k 60 dk ariyabiliyorsun yani türkiyeyi bele? cep tlf aramsa?da dk s? 0.13 cent türkiye gibi yani güzel bi?ey hiç açma paras? fln kullanm?yorsun ?irketin verdi?i hatlar? açt?rmak için yanl?? htrlam?yorsam 25 dolar giib bi aç?l?m ücreti veriyorsun. Birde ?unu söyleyeyim sabit hatt?n?n olmas?n? isteyen arkad?larda olabilr yani benim numaram olsun insanlarda beni aras?n diyen arkada?larada burda 20 dolarl?k tlf lar içersinde sim sabit oluyor 20 dolara mesela 4sat yada 5 saat gibi konusma dk s? veriyorlar onlar? da alabilrsiniz onlarda çok uygun tek kullan?ml?k tlf lar ama 20 dolar veriyorsunuz 20 dolarl?k bakiye yükleniyor tlf bele?e gelmi? oluyor)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks