Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: fastfood'da çalýþan arkadaþlar yardým lütfen

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    16

Standart fastfood'da çalýþan arkadaþlar yardým lütfen

Arkadaþlar ben iþ sözleþmemi lifeguard olarak yaptým. Fakat 10 gündür yüzmeme raðrem 300 metreye bir türlü ulaþamadým. artýk umudumu yitirdim ordaki sýnavý geçemem. çünkü zaman kalmadý perþembe günü washingtonda olacam artýk baþka bir iþ bakýyorum fakat ingilizcem de berbat ötesi. Þimdi restorantlarda çalýþan arkadaþlar acaba iþverenleriyle görüþebilirler mi? yoksa bir hafta gezip gelecem gibi görünüyor tabi bu bir haftalýk tatil 4000$

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

onyargili gitme bence gecebilirsin orda testi belki belli olmaz
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Testi geçememiş olsan bile sana başka bir yerde iş verebilirler sanırım.Başka bir pozisyonda.Benim arkadaşım geçen sene life guard olarak gitmişti.O da testi geçemedi ve başka bir pozisyonda görevlendirdiler ve çok güzel bir wat geçirdi.Seninde öle olabilir.Hemen umudunu kaybetme.
    ""Let the game begin""

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý alemci_33 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar ben iþ sözleþmemi lifeguard olarak yaptým. Fakat 10 gündür yüzmeme raðrem 300 metreye bir türlü ulaþamadým. artýk umudumu yitirdim ordaki sýnavý geçemem. çünkü zaman kalmadý perþembe günü washingtonda olacam artýk baþka bir iþ bakýyorum fakat ingilizcem de berbat ötesi. Þimdi restorantlarda çalýþan arkadaþlar acaba iþverenleriyle görüþebilirler mi? yoksa bir hafta gezip gelecem gibi görünüyor tabi bu bir haftalýk tatil 4000$

Bune önyargý,, rahat ol,, eðer testi gecemezsen sana baska bir iþ ayarlarlar merak etme,, geçtiðimiz yýl lifeguard için sözleþme imzalayan fakat kontanjan dolduðu yada testi gecemedi diye açýkta kalan arkadaslar ayný iþletme içinde baska iþ yaptýlar...

diðer bir konuda,, sözleþmende yazan bütün testleri birebir uyguluyorlar diye bir þey yok,, kaldikii life guard olarak bu iþe basvuran herkes 300 mt yüzemeyeceðinede eminim,, herkesimi iþe almayacaklar....

geçtiðimiz yýl bir arkadasým life guard için iþe gittiði isletme karsýsýsna çýkan testi aynen soyle tanýmladý..." abi suyun içine 4 kg luk gülle atýyorlar, sonra senin onu suyun dibinden alýp çýkarmaný bekliyorlar,, 1 allahýn kulu yapamadý tabiki " dedi....sonrasýnda dikkatini ölçmeye yonelik bazý testler mevcut....arada bir suya oyuncak bebek atýp, ayakta uyuyp uyumadýðýný falan kont. ediyorlar...eðer 3 defadan fazla bu testte kalýrsan , sözleþmeni iptal ediyorlarmýs vb..
    bu iþte calýsan arkadaslar daha iyi yardýmcý olacaklardýr eminim...ama çok stres yapma,, yüzebildiðini yada yapabildiðini yap yeter bana kalýrsa,,, gittiðinde göreceksin olayýn farklý olduðunu...( umarým )

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý Amadeus35 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Testi geçememiþ olsan bile sana baþka bir yerde iþ verebilirler sanýrým.Baþka bir pozisyonda.Benim arkadaþým geçen sene life guard olarak gitmiþti.O da testi geçemedi ve baþka bir pozisyonda görevlendirdiler ve çok güzel bir wat geçirdi.Seninde öle olabilir.Hemen umudunu kaybetme.
    abi yalnýz biz iþ fuarýnda sorduk ta geçemezzsek ne olacak diye benim lifeguardlýktan baþka iþim yok baþýnýzýn çaresine bakýn dedi

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý aalpinistt Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bune önyargý,, rahat ol,, eðer testi gecemezsen sana baska bir iþ ayarlarlar merak etme,, geçtiðimiz yýl lifeguard için sözleþme imzalayan fakat kontanjan dolduðu yada testi gecemedi diye açýkta kalan arkadaslar ayný iþletme içinde baska iþ yaptýlar...

diðer bir konuda,, sözleþmende yazan bütün testleri birebir uyguluyorlar diye bir þey yok,, kaldikii life guard olarak bu iþe basvuran herkes 300 mt yüzemeyeceðinede eminim,, herkesimi iþe almayacaklar....

geçtiðimiz yýl bir arkadasým life guard için iþe gittiði isletme karsýsýsna çýkan testi aynen soyle tanýmladý..." abi suyun içine 4 kg luk gülle atýyorlar, sonra senin onu suyun dibinden alýp çýkarmaný bekliyorlar,, 1 allahýn kulu yapamadý tabiki " dedi....sonrasýnda dikkatini ölçmeye yonelik bazý testler mevcut....arada bir suya oyuncak bebek atýp, ayakta uyuyp uyumadýðýný falan kont. ediyorlar...eðer 3 defadan fazla bu testte kalýrsan , sözleþmeni iptal ediyorlarmýs vb..
    bu iþte calýsan arkadaslar daha iyi yardýmcý olacaklardýr eminim...ama çok stres yapma,, yüzebildiðini yada yapabildiðini yap yeter bana kalýrsa,,, gittiðinde göreceksin olayýn farklý olduðunu...( umarým )
    vallahi abi elimden geleni yapacam ama dediðim gibi 100 m den fazla yüzemiyorum bakalým ne yapacaz. birazda týrstým hani ingilizce de berbat ötesi anlayacaðýn allaha emanet gidiyoz

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    16

peki arkadaşlar diyelim ki işsiz kaldım orda başka iş bulmak zor mu kolay mı? yani 15 gün sonra dönmeyelim ?

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý alemci_33 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    peki arkadaþlar diyelim ki iþsiz kaldým orda baþka iþ bulmak zor mu kolay mý? yani 15 gün sonra dönmeyelim ?
    bunun garantisini sana kimse veremez oradaki duruma baglidir
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Acemi Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý mustafa61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bunun garantisini sana kimse veremez oradaki duruma baglidir
    geçen yýlki arkadaþ acaba iþ bulabildin mi yoksa geri mi döndün ?
    bendede durum senden farksýz merak ediyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)