Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Floridadan Alaskaya gideceðim Acil yardým lütfen !!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation Floridadan Alaskaya gideceðim Acil yardým lütfen !!!

Arkadaþlar daha once yasadýðým sorunu anlatmýstým florýdaya key weste pedicap için gelmiþtim ancak sorunoldu ve burda calýsamayacaðým tek secenek alaska gýbý gorunuyor þirketim alaskada kodiak ta Internatýonal Seafoods of Alaska fabrýkasýnda iþ buldu fabrýka muduru ýle de konustuk gelýn dedý. bu fabrýka hakkýnda býlgýsý olan var mý kodiak ýn en cok kazanan 3 fabrýkasýndan býrýymýs. þirketimin diðer anlasmalý olduðu fabrýkada Alaska pasific seafoods sizce hangýsý ýyýdýrbýr býlgýnýz var mý býrde kodiaktaký fabrýkalar temmuz basý gýbý baslayýp eylul ekým ayýna kadar devam edýyorlarmýs ýnternatýonal seafoods of alaskanýn muduru býze gelýn dedý 20 hazýran gýbý orada olursak býzý kabul edecekmýs sýzce ne yapmalýyýz bý býlgýsý olan varsa paylasabýlr mý cok zor durumdayýz key west teyýz su anda acýlen yardýmlarýnýzý beklýyoruz

bir de peter pan dýye býr fabrýka varmýs Dillingham da bu fabrýka hakkýnda da býlgýsý olan var mý

kýsacaý tavsýyelerýnýz yorumlarýnýz nelerdýr býozle býlgýlerýnýzý acýlen paylasýrsanýz cok evýnýrýz cok tesekkur ederýz saðolun

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Thumbs down

ayrýca anchorage ye mý ucak býletý alalýmyoksa kodiak a dýrek býlet mý alalým . anchýorage ye alýrsak kodiak a ucakla mý yoksa ferýbotla mý gecelým nasýl olursa uygun olur avantajlý olur býlgýlendýrme yapabýlýr mýsýnýz lutfen ?

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Gercekten yazik Florida'ya pedicab icin gidip sonra Alaska'yi dusunmek cok enteresan bir durum. Sirketin buyuk hatasi var burada! Eylul sonu biter Ekime kalacagini sanmiyorum ben. Peter Pan iyi bir fabrika fakat Dillingham'de sezon kisa surer. Bence direkt Kodiak'a bilet alin oyle gidin. Allah yardimciniz olsun.

Benim dedigimi yapamadiniz mi?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

o işin riskine giremedik alaskaya gidicez insallah bakalım orda neler beklıyo bizi...

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý illegop Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    o iþin riskine giremedik alaskaya gidicez insallah bakalým orda neler beklýyo bizi...
    Hayirlisi olsun.

Keywest-Kodiak biletleri: 600$
    Keywest-Anchorage: 380$

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar malum konu hakında bılgınız vardır. key west te calısacaz dıye yanımıza uzun kollu hıc bı rsey almadık. kodiak tan uzun kollu kapşonlu polar bir sey bulabılır mıyız bulursak cok mu pahalı mı olur oralarda ne dersınız yada hıc almasak getırdığımız kısa kollu t-shırtlerı ust uste gıyıp ısı korunumunu oyle mı yapsak ne dersınız bılgısı olan varsa yardım edebılır mı acaba ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation

arkadaslar malum konu hakýnda býlgýnýz vardýr. key west te calýsacaz dýye yanýmýza uzun kollu hýc bý rsey almadýk. kodiak tan uzun kollu kapþonlu polar bir sey bulabýlýr mýyýz bulursak cok mu pahalý mý olur oralarda ne dersýnýz yada hýc almasak getýrdýðýmýz kýsa kollu t-shýrtlerý ust uste gýyýp ýsý korunumunu oyle mý yapsak ne dersýnýz býlgýsý olan varsa yardým edebýlýr mý acaba ?

arkadaslar býrde burada yaný key weste t- mobýle cekýyor normalde telefonum turkcell t- mobýle olunca turkýye numaralarýný caldýrabýlýyorum mesaj atabýlýyorum ama bazan t- mobýle yazan yerde commnet dýye býr sey yazýyor o zaman turkýye numatralarýný caldýramýyorum 01190532**** yý denýyorum 0090532**** denýyorum her turlusunu denýyorum ama commnet yazýnca hýc býr sekýlde caldýramýyorum ama her sekýlde telefonuma mesaj gelýyo cagrý gelýyo nedýr sýzce bu ? býrde alaskada cep telefonu cekýyor mu arkadaslar ?
    tesekkurler saðolun

Tecrübe Puaný
    10

arkadaslar malum konu hakýnda býlgýnýz vardýr. key west te calýsacaz dýye yanýmýza uzun kollu hýc bý rsey almadýk. kodiak tan uzun kollu kapþonlu polar bir sey bulabýlýr mýyýz bulursak cok mu pahalý mý olur oralarda ne dersýnýz yada hýc almasak getýrdýðýmýz kýsa kollu t-shýrtlerý ust uste gýyýp ýsý korunumunu oyle mý yapsak ne dersýnýz býlgýsý olan varsa yardým edebýlýr mý acaba ?
    Orada Wallmart falan yok mu? Gidin ucuz olan biryere 2 tane kalin polar, 1 tane kotu kot pantolon alin.

arkadaslar býrde burada yaný key weste t- mobýle cekýyor normalde telefonum turkcell t- mobýle olunca turkýye numaralarýný caldýrabýlýyorum mesaj atabýlýyorum ama bazan t- mobýle yazan yerde commnet dýye býr sey yazýyor o zaman turkýye numatralarýný caldýramýyorum 01190532**** yý denýyorum 0090532**** denýyorum her turlusunu denýyorum ama commnet yazýnca hýc býr sekýlde caldýramýyorum ama her sekýlde telefonuma mesaj gelýyo cagrý gelýyo nedýr sýzce bu ? býrde alaskada cep telefonu cekýyor mu arkadaslar ?
    tesekkurler saðolun
    Alaska'da benim gittigim yerde AT&T cekiyordu. Kodiak'ta durum nedir bilmiyorum ama.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)