Bugun biraz daha iyi calistim cunku artik yavas yavas isi ogrenmistim daha 2.gunumde ilk gunku yaptiklarimi yaparken daha profesyonelce davrandim.sabah vardiyasindaki rus sandgim kiz amerikali cikti ama hic bos gozukmuyor vardir arkdsi.neyse simdilik kiz arkds yaparsam bu inglzceme cok etki eder diye dusnuyorum ama bizim vardiyada da kiz yok ansni satayim.bana 2gun off verdiler carsmb persmbe.cuma ve ctesi calisiyorum ve bu sefer sabah caliscam.inglzce konusabiliryorz calisirken kimse bisey demiyor suan belki de gece vardiyasi oldgu icin rahatiz onu sabah vardiyasinda calisirken gorcem ardki farki. burda calisanlar surekli hem biseyler yiyip iciyor hem de calisiyor anlamadim gitti.benim supervisor bile surekli elinde bardkla geziyor.arada ben de atistiriyorum ama cok degil. cunku dogru dusmez
..suan bi cok arkds ya bekledigini bulamadi benim gibi ya da issiz kaldi.yine de sanki durumuma suikretmeliyim gibi bi ses duyuyorum icimden. knklma yerinde suan 4 turk ve 3 cinliyiz ormanlik alan ve kasabaya 4 mil uzakliktayiz. araba ve bisiklet yok .bisiklet almayi dusunuyorum ama burasi cok yogun trafik sanirim otoban burasi bisiklet suren 2 kisi gormustum ama tehlikeli olabilir.bugun dedik markete gidelim turk arkdslarla birlikte otostop cektik ama duran olmadi
..cinli kizlarda bunu duyunca hemen arkamizdan geldiler kasabaya inme hevesiyle ama onlarda suratlari sonuk bi sekiilde eve geri donduler.ben karavanda yalniz kaliyorum 4 Turk arkds ve 3 cinli kiz ve knklma sahibi ve illegal olan arjantinli carlos evde kaliyolar.ben kendimi boyle rht hissediyorum evin onundeki karavanda 2 kislik bi yatakta yatmaktayim gayet rahat ve sadece gunduzleri eger uyumak istesem cok sicak oldgu icin sorun yaratiyo.neyse bugun beni buraya yollayan sirketi bi daha andigim gibi ve 3 gun off verilemseine de kizdigim gibi pek moralli bi gun degildi ama is yerinde rahattik en azindan sadece mc donalds tablosu kafamdaki tabloya uydu.cok hizli bi is olarak degerlendirirdim ancak biz gayet yavas calisiyoruz.sanirim bu da bizim mc donaldsin az is yapmasindan.bu avantajmis gibi gozuke biliri ama aslinda bu overtime olmdgi anlamina da gelir ki bu gun asili olan listeye baktigimda herkes ya 32 ya da daha dusuk en fazla calisan ise 44 saat calisiyor haftada.bilmiyorum kafamda cok plan var burda trafik cok yogun ve be off oldgum gunler evde bos bos oturup Turk arkdslarla takilip Turkcemi iyilestirmek
Ya da ormanda gezmek ya da knklma a sahibinin sagladi bilgisayrda saatler gecirmek istemiyorum.2 is bulmaliyim ve simdilik 2 hafta bekliyorum ortama alismak icin bu da ilk is haftam ama 1 haftam doldu Usa ya ayak basali.bilmiyorum cok soru isaretleri planlar kafama darma dagin ve ben yine karavana yatmaya gidecegim uyku vakti yrn tatil artik nasil gitcegimi bilmiyorum bi sekilde kasabaya inip banka hesabi accam yeter artik surekli 460 usd ile dolasiyom cepte.gerci fazla para da degil ama yanimda tasimak istemiyorum gerci parayi bankaya yatirdiktan sonra nasil yapcam bilmiyorum bankmtik de yok buralarda ...yrn benim gibi calismiycak olan is yerinden bi amerikali cocuk vardi yrn nyapcaksin dedim dedi arkdsin evinde basketbol oynuycaz dedim ben de katilabilir miyim dedi arkds annesi istemez disardan birini
ben de ok dedim.yrn belki de evdeki cinlilerle takiliriz
;;;;;;
oncelile istediklerim cok degil en basta inglzcemi gelistirmek bunun icindekiz arkds yapmak
sonrada 2 bi is travel ve alisveris icin gerekli cunku ilk is yetmiyo anca burdaki ihtiyaclarimi karsiliyo bu kadar. 75 knklma a hergun 3 usd yol prsi ve bilmiyorum bunun gibi maliyetler var off offf .....................Tek BasinA USA MACERASI DEVAM EDIYOR BURAYA GELEN 3 TURK ARKDS DEDI NASIL CESARET ETTIN TEK GELMEYE BEN DE SADECE TURKISHWAT DEDIM
![]()
so explore, dream, discover......"
june 24 1:45 AM
Saugerties-Ny
SUCRE

.neyse simdilik kiz arkds yaparsam bu inglzceme cok etki eder diye dusnuyorum ama bizim vardiyada da kiz yok ansni satayim.bana 2gun off verdiler carsmb persmbe.cuma ve ctesi calisiyorum ve bu sefer sabah caliscam.inglzce konusabiliryorz calisirken kimse bisey demiyor suan belki de gece vardiyasi oldgu icin rahatiz onu sabah vardiyasinda calisirken gorcem ardki farki. burda calisanlar surekli hem biseyler yiyip iciyor hem de calisiyor anlamadim gitti.benim supervisor bile surekli elinde bardkla geziyor.arada ben de atistiriyorum ama cok degil. cunku dogru dusmez
Alıntı
Bookmarks