Work and Travel
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: sucre amerikada

Konulanmýþ Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Ewt Arkdslar Show Still Goes On bugun eglenceli bi gundu. banka hesabi acmak ve artik bu ulasim sorununa bi son vermek icin bisiklet almak icin sehre inmek istedim.bugun off gunumdu ve bizim knklma ayerei kucuk saugerties kasabasinin 4 mil disindda.kim demis otostop cekince usa da almazlar ya da kim yazmis wat el kitabina sakin sakin otostop cekmeyin bu soylenenlerin hep tersi cikiyor.dun baya bi ugrasmistik ama alan olmaamisti 2 cinli kiz ve biz 4 turk tabi kalabaliktik ondan heralde .neyse bugun yol kenarina ciktim ve otostop cekmeye basladim.manisadan izmire cekerken bile bu kadar erken durdgunu hatirlamiyorum.neyse cektim hemen bi jeep durdu ama burda dikkatimi ceken bi sey oldu adam beni gectikten sonra degil bana varmadan durdu.Turkiyede ise manisadan izmire otostop cekerken adamlar beni gectikten sonra duruyor.adam durdu once addamin tipine bakip korktum top sakalli beyaz ve sapka takmis kilolu ama cok degil.bindim arabaya kendimi tanittim ve kasabaya gitmek banaka hesabi acmaka ve bisiklet almak istedigimi soyledim.sansa bak adam dedi bank of amerika banksainin muduru benim arkds dedi bi dkk ka bekle dedi arabayi saga cekti ve tlfnu acti dedi kadinin adi noraydi.dedi nora birazdan bi turk ogrenci gelecek onunla ilgilen banka hesabi acacak once bisiklet satin almaya gidecek dedi.sonra yolumuza devam ettik sohbet de ede gisdiyoruz. inglzcemi gelistrmek icin burda oldgumu mc donalds ta calistigimi soyledim.addam cok iyi davrandi bana ve once bank of americanin yerini gosterdi sonrada bisikletciyi .inerken kartini verdi ve arkasina nora yazdi kadinin adi bankaya gidince bu kadinla gorusrsun dedi ok dedim thnx dedim ve bisikletciye gittim.bisikletci sadece bugun kapaliymis sansa bak ya.iste buyuzden yarin tekrr otostop cekecegim cunku bisiklet almaliyim kasabaya nasil incem yani yarin yine beni bi macera bekliyo diye bilirim yrn acik bisikletci cunku...neyse bisikletci kapali oldgundan hemen bank of americanin yolunu tutuyorum.banaka gidince guzel bi kiz cikiyor karsima manken gibi diyorum norayla grusebilirmiyim diye o da mudur odasini gosteriyor bana ben veznede islem yapacagim diye beklerken mudur odasina geciyorum vay arkds sansa bak otostop cektigim adam mudurun kankasi cikti diyorum .kadin cok iyi davraniyo bana gulumsuyo ve cok iyi anliyorum onu 15-20 dk icinde bana gecici bnkmatik kartimi veriyor ve birlikte disari gidiyoruz nasil para yatirliacagini ogretiyo ya da cekilecegini.bu arada bunlardan once onume bi katalog seriyo ve diyor kartin ne reng ve ne resimli olsun bende Nyork un resminin oldugu ve uzerin I love Ny yazan karti seciyorum.tabi love yazan yerde kalp isareti var.sonra cebimde kalan 490 usd yi oraya yatiyorum ..bisikletci kapaliydi ama yine de vardir bu kasabada baska bi bisikletci diyip onume gelene sormaya basliyorum.bi eczaneye girip kadina soruyorum kadin biseyler sacmaliyor ama anlamiyorum ciz kagida diyorum oda ciziyor ve onun cizdgine gore yola koyuluyorum.ansini satayim ariyorum ariyorum bulamiyorum havada cok sicak bayilcak gibi oluyorum nerdeyse. sadece ciklota satan bi dukkn goruyorum ve daliyorum iceri karsima guzel bi kiz cikiyor cok guzeldi beyaz tenli ben sarisin severim ama boyle hafifte beyaz kirmizi karisik bayanlar da hosuma gider. neyse dukkn cikolata kokuyor bi ara cikolata almayi dusunuyorum ama vazgeciyorum cunku son 2 aydir cikolata yedikten snra dislerimde bi agri oluyo cok kotu sanirim bu curuk oldgunun gostergesi usa donusu doktora gidecegim .neyse nerde kalmistim daha sonra kiza bisikletci aradgimi soyledigimde benim icin kasayi birakip mutfaga gidip arkdsina soruyor ve geliyor diyor diger kasabaya gitmelisin ve kagida bisikletcinin adini yaziyor buraya git otobusle diyor arabayla 15 dk diyor.icim oha diyorum bi bisiklet icin o kadar mi gidecegim diyorum ve bisiklet isini yrna birakiyorum .bu arada eve geri donmeliyim ve bunun icin yine otostop cekmem gerekiyor.once supermarkete gidip italyan ekmeklerinden aliyorum bizim ekmeklere cok benziyor tanesi 3.99 usd idi SUYUN SISESI DE 1.65 sanirim cok pahali oha ya ...neyse alisveris yapiyorum bi kac parca sonra tekrr otostopla geri donmeye calisiyorum .bazi insanlar almadiklari gibi bi de tip tip bakiyorlar .bu seferde fazla ugrasmiyorum ve bi uzun sacli sakalili gozlulu bi adam duruyor gel diyor .biniyorum tek carem sarzim da bitiyor.biniyorum ve devam ediyoruz adamin her dedigini anlamasam da guzel bi sohbet ediyoruz bi ara politik bisey gecti aradan politik bi sey sordu ama anlamadim artik son zamanlarda israil-TURKIYE iliskileri (israili hrzaman kucuk yazarim ) hakkinda soruyor heralde ben mala bagliyorum anlamiyorum tabi diyorum oo guzel diyorum ben bi politikaci gibi konuSUyorum diyorum neyse adam beni gecerken birakiyor saolsun inerken cok tesekkur edrim aklima bi turlu gelmedi adamla bakisiyoruz agzimdan bisey cikmasi gerkiyor ve ben too much thanks diyoruz adam da you are welcome diyor bisey degil demekmis onuda 2 gun once ogrendim .ve eve geri geliyorum.bklm, yarin neler bekliyor beni burda trafik cok yogun bisikletle gecenleri gordum ama korkmuyorda degilim 2 gundur ruyamda kaza oluyo .bakalim 2007 de buraya gelen Turk arkdsi faceden ulastim arkdslik istegimi kabul etcek mi tuyo alcam bu bolge hakkinda .THE SHOW STILL GOES ON

JUNE 23 11:05 PM

SUCRE
    Konu sucre tarafýndan (24-06-2010 Saat 09:24 AM ) deðiþtirilmiþtir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)