Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: kredi kart?yla al?sver?s

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben türkiyeden açt?r?p gitmi?tim, ayr?ca internet bankac?l??? ilede bu mumkun garanti bankas?nda....ayr?ca pay checklerim için amerikada bank of america için debit kart hesab? açt?rmak zorunda kald?m kolayl?k olsun diye malesef, bu hesab? açt?rmak yani bankamatik kart hesab? açt?rmak ücretsiz....fakat limitine dikkat et. s?f?r alt?na hiç dü?me.
    bank of america yi biliyordumda garantiyi bilmiyordum. Dolar hesabi icin yine ayni bankamatik kartini kullaniyoruz dimi garantinin. Abd de para cekerken direk dolar hesabindan mi dusuyor yoksa tl ve $ hesabi diye sekme geliyor mu
    Sometimes memories can kill...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bank of america yi biliyordumda garantiyi bilmiyordum. Dolar hesabi icin yine ayni bankamatik kartini kullaniyoruz dimi garantinin. Abd de para cekerken direk dolar hesabindan mi dusuyor yoksa tl ve $ hesabi diye sekme geliyor mu
    Aynen öyle,,
    Garantide bankamatik kart? için dolar hesab?n? açt?r?yorsun, sonras?nda türkliras? hesab?ndan döviz al?p dolar hesab?na aktarabiliyorsun netten..yada bankadan dolar hesab?na aktarma yapabilirisn...
    kredi kart?ndan sadece tl hesab?ndan para çekiliyor, o günün kuruyla dolar bozuluyor ve tl hesab?ndan dü?üyor, fakat ödemesini yine dolar olarak bankamatik hesab?ndan internet bankac?l???ndan yapabilirisn...

e?er harcamay? bankamatik kart?nla yaparsan markette veya baska bir yerde, ve senin kart?nda dolar ve tl varsa, hatta euro varsa, yanl?s hat?rlam?yorsam , harcama yapt???n zaman , post makinesinde hangi döviz cinsinden harcama yapmak istedi?ini soruyor ve sen seciyorsun,..

e?er internet bankac?l???n? kullan?yorsan bu i? daha cok zevkli,,
    benim kredi kart?ma türkiyeden kalma tl borcum vard?,, ayn? zamandada dolar borcum vard? amerikadan,,, türkiyeye para yolluyordum money gram ile,, onlar benim garanti hesab?na yat?r?yorlard??,, sonras?nda ben garanti internet bankac?l??? ile tl borcunu ödüyordum,, sonras?ndada tl den dolar al?p, döviz transferi ile dolar borcumu ödüyordumm ,, zevkki bir i?,, internet bankac?l??? ile rahat edersin,,,

araba kiralama i?inde, otellerde vb.. heryerde çok faydal? oluyor kredi kart? ve internet bankac?l???....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)