Kullanimina bagli. Nete girecegim, nette takilirim falan diyosan al yanina.
Amerikada netle ne isim olur. Orda arkadaslarla takilirim falan diyorsan alma.
Iyi kotu diye bisey yok sana bagli. Ama ben olsam almam. Yabanci arkadaslarla konusmak gzmek varken nete baglanmak gereksiz. Zaten turkiyede devamli nettesin.
Cok acil bisey icin lazim olursa biri getirmistir ondan alirsin isini gorursun
Sometimes memories can kill...
te?ekkürler arkada??m. bir de bi?ey daha sorcam bu ds formu nas?l bi?ey kafam kar??t? ben de bi çok ka??t var da. konsoloslukta imzalatt???m?z belge mi
???
DS sol taraf?nda barkot gibi bi?ey olan tepesinde j-1 yazan bi ka??t.Bende çook karars?z?m lap top konusunda.2 gün sonra gidiyorum ama napay?m hala karar veremedim.Son ana kadar da karars?z kalcam herhalde.
""Let the game begin""
Adin soyadin falan filan olan kagit. Ingilizce yazili. Kutucuklar halinde Bosluk doldurma gibi doldurdugun.
1 Name
2 surname vb.
laptop illa çok kullanmak için de?il ki. ihtiyac?n oldugunda kullanmak içinde göturulebilir.
ilk sene ben göturmedim. i?im oldugunda ailemle göruntulu konusmak istedi?imde illa birinden laptop istemek zorundas?n. veya fotograflar?n yedeklerini almak hep bi belle?e atman gerekiyor veya dvd ye yazman gerekiyor.
ama ikinci gidi?imde laptop göturdum her gun her gun nette tak?lm?yodum. ama çok fotograf cekildi?imizden rahatça bilgisayar?ma at?yordum. ve ailemle konusmak istedi?imde rahat rahat kullan?yodum. bi ba?kas?n?n mal?n? kullanmak var. birde kendi mal?n?. ayn? rahatl?kta kullanamazs?n. ben kendi mal?m? hor kullanabilirim ama ba?kas?n?n olunca dikkat etmen gerek.
karar senin tabi götürmekle götürmemek aras?ndaki. ama iyi ya da kötü diye de bi?e yok hatta bence iyi göturmek.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
""Let the game begin""
?öyle bir durum da var benim zaten ordan bi tane daha laptop almam gibi bir durum var. yani kesinlikle alcam oraya gidip ald???m? kullansam daha mant?kl? gibi de?il mi sizce. ücretsiz wireless var. buldum ds formunu çok ?ükür![]()
Ya ben de ilk hafta almayi dusunuorum laptop u ama ilk bi kac gun bi motelde tanimadigim bi iki kisyle kalcam, sizce guvenli olur mu laptopu odada brakmak? yoksa bi eve gectikten sonra mi alsam?
Kilitli dolaplari varsa orada saklayabilirsin. Yoksa heran basina bisey gelebilir.
Gelme olasiligi azdir ama yinede risk yok degil. Kaldigin kisi hirsiz mi degil mi bilemezsin sonucta.
Ama yinede motellerde falan hirsizliklar pek fazla olmuyor. Herkes ogrenci oldugu icin sorun olmuyor
ben olsam almayacaksam yenisini, getirirdim,, ben getirmedim cunku 10 gunsonra yenisini aldim,, bence iyi olur elinin altinda bulunmasi
Kalacaginiz yer guvenilirse ben de tavsiye ederim.. Benim calistigim yer kucuk bir kasaba, aksamlari yapilacak pek bi aktivite yok..iyi oluyo aksamlari falan![]()
İstikamet Ohaayoo
El bagaj? kontenjan?na lap top etki ediyor mu yoksa laptop ve s?rt çantas? ayr? ayr? mi tart?l?yor?
""Let the game begin""
""Let the game begin""
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks