Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bole sey olurmu ya yardımm

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı _SELAM14_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar 28haz inde randevum vardı .ilkinde red almıstım.şirketten bugun aradılar ve bize ayarlanan işlerın ıptal oldugunu ve gıden arkadaslarında orda magdur oldugunu soledıler hatta benım okul arkadasımda gıttı hala ıse gırememıs vereceklerı ıste bıze bulunanla alakası yok daha onu ayarlayabılırlerse bana dediklerı su gıtmek ıstersen paketını self e cevırıverelım dıolar bole sey olurmu ya paramızı herseyı verdık okadar masraf yaptık dılım ıyı olsa zaten full pakete nıe uye olayımmmm
    abiii sakın gelme o zaman bende geldim lifeguard olarak ama sınavı geçemedim. şimdi işsizim ve dilim de berbat
    hiç bişey anlamıyorum. 2 saat sonra kalacak yerimde olmayacak. mecburen geri dönecem.Hiç değilse ucak bilet paranı ve şirketen paranı alabilirsin kardeşim. ben tam 5000 tl masraf ettim hepsi gitti. 3 gündür iş arıyorum ama adamları anlayamıyorum ki. Bir de kriz var burda iş yook diyo herkes

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı alemci_33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abiii sakın gelme o zaman bende geldim lifeguard olarak ama sınavı geçemedim. şimdi işsizim ve dilim de berbat
    hiç bişey anlamıyorum. 2 saat sonra kalacak yerimde olmayacak. mecburen geri dönecem.Hiç değilse ucak bilet paranı ve şirketen paranı alabilirsin kardeşim. ben tam 5000 tl masraf ettim hepsi gitti. 3 gündür iş arıyorum ama adamları anlayamıyorum ki. Bir de kriz var burda iş yook diyo herkes

geldiysen sakın dönme. en aızndan masrafını cıkarmasan bile yazı kurtarırsın hiç anlamıyorum dediğin ingilizcen biraz olsun gelişir virginia beach 21th street quaility hotel de kaldık 1 hafta kadar ve cok fazla turk var her sene orda kalan. biz ordan ayrılırken makarasına geri dönüyoruz biz işimiz iptal oldu filan dedik onlarda isterseniz burda çalışın house keeping olarak dediler. işi olmayan ve yakınlarda olan varsa hemen gidip konuşsun derim.
    I made a promise never to settle...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı starfire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geldiysen sakın dönme. en aızndan masrafını cıkarmasan bile yazı kurtarırsın hiç anlamıyorum dediğin ingilizcen biraz olsun gelişir virginia beach 21th street quaility hotel de kaldık 1 hafta kadar ve cok fazla turk var her sene orda kalan. biz ordan ayrılırken makarasına geri dönüyoruz biz işimiz iptal oldu filan dedik onlarda isterseniz burda çalışın house keeping olarak dediler. işi olmayan ve yakınlarda olan varsa hemen gidip konuşsun derim.
    starfire a sonuna kadar katılıyorum. Dayana bildiğin kadar dayan. Alabiliyorsan bir miktar daha borç al bir yerleden ve iş bulana kadar idare et. etrafında yardım etcek birileri vardır umarım.

Kolay gelsin.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)