arkadaslar 28haz inde randevum vardı .ilkinde red almıstım.şirketten bugun aradılar ve bize ayarlanan işlerın ıptal oldugunu ve gıden arkadaslarında orda magdur oldugunu soledıler hatta benım okul arkadasımda gıttı hala ıse gırememıs vereceklerı ıste bıze bulunanla alakası yok daha onu ayarlayabılırlerse bana dediklerı su gıtmek ıstersen paketını self e cevırıverelım dıolar bole sey olurmu ya paramızı herseyı verdık okadar masraf yaptık dılım ıyı olsa zaten full pakete nıe uye olayımmmm

Alıntı

guven kendine biraz ve de speak slowly pleASE onlarda daha yavas konuscaklardir ve senin cok iyi imglzce bilmedigini onlar da biliyo.ben bu sene ilk defa ve  yalniz geldim tekbasima benim de o kadar iyi degil diyodum ama anliyorum suan anlamadgim bisey olursa da acip bakiyom sozlukten.bi daha da ayni kelimeye bakmiyorum cunku onu aklima kaziyorum..abi olsun enin de sonun da bi is bulcaksin gibi dusun ki bulcaksin. gcen sene arkdslar geldiler is veren demis vazgectim ksra bakmayin onlarda kendi islerini kendileri bulmuslar ki kaldi ki gecen sene kriz vardi..make a choose

Bookmarks